Milé čtení nejen na léto

recenze

Letní vzplanutí (2022) 5 z 5 / Knihomolka97
Letní vzplanutí

Letní vzplanutí se dočkalo nového krásného kabátu. Knihu už sem četla v prvním vydání, takže jsem si dala tak trochu rereading. Říkám tak trochu, protože tato verze je podstatně nadupanější, delší a zmodernizovaná na tuto dobu. Třeba místo aerobicu máme zumbu, přibyly chaty na messengeru a podobně.

Sedmnáctiletá Val právě končí druhý ročník gymnázia a před ní jsou dva nejkrásnější měsíce v roce. Jenže s rodiči za zády nehrozí, že by si mohla užít nějakou zábavu nebo snad dokonce prožít letní lásku. Tohle léto bude zaručeně ztracené. Netuší, že odjezd na tábor jí obrátí život vzhůru nohama a zjistí, že někdy má člověk to, co hledá, přímo před nosem…

Jedná se o příběh s romantickou linkou od přátelství k lásce. Jedna z mála knih, která se mi s touto linkou líbí, protože je krásně, něžně a uvěřitelně napsaná. Člověk hrdinům fandí a prožívá s nimi všechny radosti.. i strasti. Val je někdy opravdu tvrdohlavá jako mezek, nedá si říct, ale jinak sympatická slečna. Radek velký sympaťak a moc fajn kluk, který umí vykouzlit úsměv na tváři.

Příběh se z velké části odehrává na letním táboře, což je mé oblíbené knižní prostředí. Nikdy jsem na takovém táboře nebyla, tak možná proto. Hry, dobrodružství, první lásky.. nojo. Kdybych mohla vrátit čas, hned bych na nějaký jela.
Moc pěkné čtení nejen na léto si ode mně zaslouží 5⭐️/5⭐️.

Komentáře (0)

Přidat komentář