Lovec

recenze

Lovec (2023) 4 z 5 / Knihomolka97
Lovec

Asi si před čtením každé knihy od této autorky zjistím bližší informace, abych zjistila, o kom vlastně čtu. Lovec totiž volně navazuje na knihu Sparrow, což jsem ještě nečetla, ale o to víc se na ni těším! Navíc se tu objevují i postavy z jiných autorčiných knih, třeba můj oblíbenec Vicious.

Když se Hunter dostane do problémů, jeho otec ho odsoudí k šesti měsícům celibátu, střízlivosti a příšerné nudy pod střechou Sailor Brennanové, od které se má naučit, jak převzít ropnou společnost. A Sailor v tom vidí příležitost, jak přijít k penězům. Rozhodně přece nehrozí, že by se zamilovala do toho do děsně krásného a charismatického multimilionáře!

Příběh má celkem pomalejší začátek, chvíli totiž trvá, než se mezi Sailor a Hunterem začně něco dít. Velký podíl na tom má to, že Hunter je popisován jako sexy fešák, sukničkář, bohatý synek, který se rád baví. Taky to jednou fakt přežene a dostane se do pořádného průseru.
Naopak Sailor, dcera Sparrow, je šedá myška, nevýrazná, nespolečenská, která se soustředí pouze na lukostřeleckou kariéru. Větší protiklady aby člověk pohledal, co?

Slovní přestřelky byly skvělé, ach ten Hunter a jeho nevymáchaná pusa, ale postrádala jsem mezi nimi krapet větší chemii.

Postupně ovšem vše nabírá spád, přichází jiskření, žhavé momenty, ale také intriky a díky tomu knihu v druhé polovině snad nejde odložit.
I když jsem s hodnocením byla navážkách, tak ten závěr mě přesvědčil, že si kniha zaslouží ty 4*. Takové konce na mě zaberou skoro vždycky.

Komentáře (0)

Přidat komentář