LGBT+ téma

recenze

Tamařino souhvězdí (2019) 4 z 5 / Američanka510
Tamařino souhvězdí

Obsah
Liv, která chtěla studovat fotografii, tak ji přijde, že ji nepřijali a jde na práva. Ale dlouho nefotila nakonec vyfotila ji. Jak to bude dál?

Recenze
Když jsem začínala číst, nevěděla jsem do čeho jdu a u téhle knihy to i doporučuji. V knize se odehrává děj jednoho člověka v jiných časových liniich, tak že jsem se chvílemi ztracela a nevěděla jsem, co se děje. Za tuhle věc jsem odebrala hvězdu. Zároveň to byla moje druhá přečtená kniha o coming outu. Líbilo se mi to zpracování, že je vidět, že v nějakých rodinách nepřijímají, proto by se mělo ukazovat, že je to normální vztah. Tématika fotografování měla velice dobrou atmosféru a hlavní postavě dodávala na reálnosti. Popisovali, co je na fotkách vidět, jaké mají kompozice a všechny věci okolo fotek. Téma i vzdaných strávených snů bylo dalším silným tématem knihy. Mladá česká autorka její kniha má veliký potenciál.

Je to kniha, která vám má co předat. Má v sobě spousty důležitých témat o kterých by se mělo číst. Příběh mě velice mile překvapil.

Tak snad někdy u další recenze. Vaše Lucka Ld

Komentáře (0)

Přidat komentář