Tamařino souhvězdí přehled

Anna Musilová

Život devatenáctileté Liv se ani trochu neubírá směrem, kterým by si přála. Přijímačky na vysněnou fotografickou školu nevyšly, místo toho studuje práva, přivydělává si jako servírka v kavárně a těžko hledá společnou řeč s rodiči. A pochybuje. O sobě, o tom, co cítí, o své budoucnosti. Jedinou spřízněnou duší je její nejlepší kamarádka Johana, sarkastická mladá novinářka, která má navzdory drsné fasádě sama problémů až dost. Všechno se ale začne obracet vzhůru nohama, když v kavárně potká o několik let starší Tamaru. Tamara ji fascinuje a zároveň děsí – její tajemnost i náhlý příval citů, který k ní Liv začne chovat. Tehdy ještě netuší, jak moc měsíce strávené po Tamařině boku ovlivní zbytek jejího života…... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha získala vysoké hodnocení díky svému poetickému stylu a emocionálnímu příběhu. Čtenáři oceňují hloubku postav a schopnost autorky zpracovat složitá témata. Mnozí se s hrdinkou ztotožnili, zejména v jejím hledání identity a lásky. I když není určena pouze mladým čtenářům, dokáže oslovit široké spektrum lidí, kteří hledají inspiraci a porozumění ve svých vlastních životech. Příběh je napsán s citem a čtenáři se často cítí jako součástí vyprávění, což umocňuje jeho sílu a přitažlivost. Více v komentářích.

Komu by se kniha Tamařino souhvězdí mohla líbit?

• Čtenáři hledající emocionální příběhy
  • Milovníci poetického stylu psaní
  • Osoby zkoumáící svou identitu a sexualitu
  • Fanoušci young adult literatury
  • Čtenáři, kteří se zajímají o LGBT témata

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tamařino souhvězdí. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

VendulaB
15.10.2025

Zklamání. Knížka se mě naprosto nijka nedotkla, nic v ní mi nepřišlo dojemné. Postavy byly spíše nesympatické, nebyly dostatečně vykreslené, necítila jsem s nimi. Příběh byl plochý.

všech 114 komentářů

Související novinky - Tamařino souhvězdí (1)

Knižní novinky (48. týden)

24.11.2019

Asi je to tím, že v tomhle období zároveň přicházíš o dětství. Stavíš se na vlastní nohy. A s tím přichází i zodpovědnost. Strach, jestli sis vybral správně. Že něco poděláš a už to nepůjde spravit. Všichni jsme tím tak paralyzovaný, uzavřený ve vlastních světech, chceme se najít tak moc, až se ztrácíme. To je depresivní.

Mozek je nepopiratelně sadista, co si libuje v mučení zbytku těla.

všech 5 citátů najdete u autora

Kniha Tamařino souhvězdí v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně232x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi