Knihomolové

recenze

Knihomolové (2023) 5 z 5 / renulka16
Knihomolové

Nořin život je jako kniha až na to, že ona sama v ní není tou správnou hrdinkou, a tak se vydává na pár měsíců do Severní Karolíny. Jenže namísto nových jiskřivých setkání neustále naráží na Charlieho, zadumaného redaktora, kterého dávno zná! Nebo je to on, s kým bude psát svou novou kapitolu?

Ideální čtení na léto? Nabité romantikou, knižním prostředím a oddechem? Jasně že je to právě tato kniha! Je to trošku bichlička, ale jakmile se do knihy pustíte, budete vědět, že neskončíte dřív než na poslední straně. Alespoň já to tedy tak měla a to se mi do toho moc nechtělo, protože knih s knižním prostředím sem teď četla nějak hodně po sobě.

Tento příběh je takové pohlazení po duši, ale přesto kromě romantiky obsahuje i něco navíc. Místy mi to přišlo až trochu smutné čtení, na druhou stranu byl hezky vidět vývoj hlavních postav a to se mi na tom líbilo ze všeho nejvíce.

Co se týká romantické linky, tak ta je za mě nenásilná, pozvolna plující, sice s předvídatelným koncem, ale taky velmi uvěřitelná a to bylo na tom asi to nejlepší.

Kromě romantiky v knize získáte příjemné prostředí, skvělé hlavní i vedlejší postavy a taky humor, který není díky bohu trapný, jak to často bývá.
Jediný mínus za mě je ta obálka, ta mě tedy moc neoslovila a proto pokud se vám nezdá, tak nedejte na první dojem.


Knihomolové Knihomolové Emily Henry

Nořin život je jako kniha až na to, že ona sama v ní není tou správnou hrdinkou, a tak se vydává na pár měsíců do Severní Karolíny. Jenže namísto nových jiskřivých setkání neustále naráží na Charlieho, zadumaného redaktora, kteréh... více


Komentáře (0)

Přidat komentář