O knize Knihomolové

Nořin život je jako kniha až na to, že ona sama v ní není tou správnou hrdinkou, a tak se vydává na pár měsíců do Severní Karolíny. Jenže namísto nových jiskřivých setkání neustále naráží na Charlieho, zadumaného redaktora, kterého dávno zná! Nebo je to on, s kým bude psát svou novou kapitolu?

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha Knihomolové od Emily Henry je oblíbená mezi čtenáři, kteří oceňují její humor a romantiku. Hrdinové Nora a Charlie jsou sympatické postavy, které procházejí vývojem vztahu od pracovního k přátelskému a nakonec k lásce. Čtenáři chválí také silné sesterské pouto mezi Norou a její sestrou Libby, které dodává příběhu hloubku. Kniha je považována za ideální oddechové čtení, které zaujme nejen milovníky literatury, ale i ty, kteří hledají příběh plný emocí a vtipu. Více v komentářích.

Komu by se kniha Knihomolové mohla líbit?

• Čtenáři, kteří mají rádi romantické komedie
  • Milovníci knih a literárního světa
  • Ženy hledající oddechové čtení
  • Fanoušci humoru a vtipných dialogů
  • Čtenáři, kteří ocení silné ženské postavy

Kniha Knihomolové v seznamech uživatelů

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně274x

Existuje niečo lepšie než ľadová káva a kníhkupectvo počas slnečného dňa? Teda okrem teplej kávy a kníhkupectva počas daždivého dňa.

Láska by možno nemala byť postavená na kompromisoch, no možno to bez nich zároveň nejde. Nemám na mysli kompromisy, čo vás vtlačia do polôh, v ktorých sa necítite pohodlne. Mám na mysli kompromisy, ktoré sú schopné uvoľniť zovretia, čo vám vždy nechajú priestor, aby ste mohli rásť. Mám na mysli kompromisy, ktoré hovoria: V mojom srdci bude vždy miestečko pre teba a ak sa tvoj tvar zmení, prispôsobím sa. Nech sme kdekoľvek, naša láska sa vždy prispôsobí, aby nás udržala. Vďaka tomu mám pocit, že... všetko bude v poriadku.

všech 19 citátů najdete u autora

Ocenění knihy (1)

2022 - Goodreads Choice Awards (Best Romance)

Související novinka - Knihomolové

Ještě jsme se nepotkali, Pod hladinou a další knižní novinky (33. týden)

13.08.2023

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi