Karty posvátného Světla

recenze

Karty posvátného Světla (2023) 4 z 5 / RenataP
Karty posvátného Světla

Karty nás navádí do světa duchovních bytostí, laskavosti k sobě samým a k intuici. Právě to zamýšlela autorka a nejen svými texty (a barevnou knížečkou), ale i kartami s nádherně barevně a světelně vykreslenými výjevy, opravdu ve čtenáři evokuje.

Skvěle se naladíme na své pocity, na svou náladu a možná ji popoženeme směrem kupředu. K tomu se hodí tyto Karty posvátného Světla. Ony se sice tváří jako nesmírně duchovní, ale jsou parádně použitelné pro ryze praktické vykládání, kdy potřebujete ráznější typ odpovědi. Sice vám bude sdělená výrazně jemněji a možná nějakou oklikou než u klasického tarotu, ale i přesto jsem si vyzkoušela, že kartičky jsou opravdu parádními třešničkami na dortu.
Vyměň svůj štít za šíp. Může pak být jedna z větiček, která vás posune kupředu.
Pro hluboké hloubání
Když otevřete příručku, která je kartám přiložena, možná vás překvapí, že je krásně celobarevná. Nejenže tak nádherně vidíte znovu celé karty, ale můžete se v textu i mnohem lépe orientovat a co si budeme povídat. Barevná příručka je pro oko lahodnější a hned vás práce s kartami bude více bavit.
Jsou pro hluboké hloubání? Ano, jsou i když z nich ráda vyberu jen to praktické, karta se šípem a štítem také obsahuje text opravdu hluboký.

Jsou trošku méně vhodné pro jasné a řízné výklady, takže od nich nečekejte nějakou odpověď, nad kterou lusknete prsty a půjdete ji udělat. Vyžadují čas, jsou jemnější a opravdu pro chvíle, kdy jsme naladěni jít hlouběji než obyčejně a než obyčejný reálný život často vyžaduje.
Zpracování mají ale nádherné.
Stejně tak dobrým počinem je barevná knížečka.

Komentáře (0)

Přidat komentář