Fable - mezi zloději

recenze

Mezi zloději (2022) 5 z 5 / _.about.books._
Mezi zloději

Moje rozhodnutí, že bych si chtěla přečíst tuhle knížku bylo úplně spontánní, ale jsem velmi ráda, že jsem se k ní dostala a přečetla si ji, protože tohle bylo dost dobrý.
Fable, jakožto hlavní hrdinka, mi byla velice sympatická. Obdivovala jsem ji, že to nevzdává a bojuje dál. West mi od začátku přirostl k srdci. I když mě někdy svým chováním vytočil. Celá posádka Marigold byla skvělá. Na začátku, jak se chovali, bych je nejradši propleskla, ale jo – Willa, Auster, Paj a Hamish mi přirostli k srdci. Byla to skvělá parta. Kvůli nějakému prapodivnému, zvláštnímu důvodu jsem si oblíbila i Sainta.. věřím, že byl prostě jen uvnitř hluboko zlomený, proto se choval, jak se choval.
Bylo to velice čtivé, stránky mi mizely jedna za druhou, bylo tam dost hezkých myšlenek a citátů, spousta akce, celý svět mě bavil. Nevím, co bych téhle knize vytkla. Asi jen to, že to moc rychle uběhlo a.. ten konec?! Prosím, kdy vyjde druhý díl? Hergot, proč se pouštím do knížek, kde si nezjistím, že je to série, a až pak po přečtení jedné recenze zjistím, že to je série?
DOPORUČUJII

Děkuji moc za zaslání knihy @humbook #humbookblogeri#spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář