Emocionální jízda

recenze

Zatracená láska (2020) 5 z 5 / Ginny123
Zatracená láska

Na tuhle knihu jsem se jako milovník série After moc těšila, protože je všude dost srovnávají (ale vím, že se autorka u After neinspirovala). A musím říct, že zklamaná jsem rozhodně nebyla!
Příběh byl úplně skvělý - slušná holka a potetovaný bad boy, to bylo něco pro mě ;)
Autorka děj popisuje velmi originálně z pohledu obou hlavních hrdinů, což se mi dost líbilo. Mám ráda, když vím, co se v hlavě děje i tomu druhému a tady bylo hezky ukázáno, že každý stejnou situaci vnímal trochu jinak. Možná bych vytkla až přílišnou duplicitu dialogů, ale vlastně mi to ani nevadilo.
Stejně jako u After jsem se od knihy vůbec nemohla odtrhnout a úplně emocionálně vyřízená jsem ji četla až dlouho do noci. Smála jsem se, nervovala a taky brečela.
Co se hlavních hrdinů týče, tak Anna mi přišla možná až moc háklivá, ale na druhou stranu jsem ji chápala, já bych se na jejím místě chovala asi stejně.
Maddoxe naprosto miluju! Nejen, že je sexy, ale taky je fakt vtipnej. A moc se mi líbilo, že to není žádný génius :D jeho hlášky byly úplně top.
Mimo romantickou linku je tady i trocha tajemna, co se týče Anniného záhadného stalkera. Musím se přiznat, že většinou u detektivek hned odhalím, o koho jde, ale tady jsem vůbec netušila. Takže konec mě naprosto dostal!

Knihu moc doporučuju všem milovníkům After (i když to není zas tak stejné) a romanťáren obecně.

Komentáře (0)

Přidat komentář