Ellen Vallandares: Karty kolibříků

recenze

Karty kolibříků (2023) 5 z 5 / RenataP
Karty kolibříků

Karty s tématikou kolibříků a velmi jemným naladěním rozhodně nezklamaly. Naopak, jsou hladivé, "čajové a zákuskové". A jak!
Nádherné karty nesoucí výtečné zprávy. Kolibříci prostě nemůžou zklamat a já bych je viděla jako takové víkendové kartičky, kdy si chcete udělat dobře, mít radost a nad něčím hezkým se zasnít.

Mají nás inspirovat k tomu najít do, k čemu jsme předurčeni a pomoci nám na naší cestě hledání. Sebe, svých cílů, štěstí, čehokoliv.
Moudrost čerpají z vytrvalosti, tedy čekejte často úkoly, které vám zadají jako úkoly leč mile řečené, ale nemusí být úplně lehké a vyžadují docela píli a oddanost. Sobě? Možná
Jsou výtečné, když hledáme sebehodnotu, protože jsou hladivé a boří ty ošklivé hranice a zdi, které si kolem sebe často stavíme kvůli přesvědčením zvenčí a ošklivým slovům, která přichází od ostatních lidí.
Kolibříci pohladí.
Karty učí vytrvalosti?
Vůbec bych se nebála doporučit karty ve chvíli, kdy potřebujete probudit vytrvalost a nastoupit na nějakou cestu, která potřebuje delší čas. Nová terapie, nová rozhodnutí, nový životní styl, nové smýšlení o sobě, odstraňování traumat, k tomu všemu může být sada Karty kolibříků přidána jako pocukrování na dort. Ano, nebojím se říci, že jsou to karty sladké a líbivé.

Příklad:
Zkusme si vytáhnout tři a podívat se, co se na nich píše.
Strnulost nechte odpočinou svá unavená křídla a načerpejte energii pro další let.
Jemný dotek buďte k sobě jemní a laskaví, jako když vás po kůži jemně hladí pírko.
Mateřská láska jste pod milujícími a ochranitelskými křídly.

Ach, nemůže to sedět víc. Tak třeba i vám. A tady vidíte, s jakou krásou se budete s těmito kartami setkávat. S jakou hladivostí. Jsou skvělé před spaním, nebo po probuzení.

Od Synergie....

Komentáře (0)

Přidat komentář