Divoká říše - velká očekávání byla naplněna

recenze

Divoká říše (2022) 5 z 5 / Knihomolka97
Divoká říše

Na knihu jsem byla nesmírně zvědavá a natěšená, plná očekávání po všech nadšených ohlasech. S radostí můžu říct, že očekávání byla naplněna!

Romantická i akční fantasy z dystopické Budapešti, kterou rozdělila válka lidí a víl.

Příběh mě vtáhl od prvních stran, styl vypravění mi sedl a hlavní hrdinka Brexley taktéž. Rebelky ja ráda. Hned jsem se vžila i do prostředí a atmosféry.

Velká část knihy se odehrává ve vězení, kde panují tvrdé, kruté podmínky. Autorka se s popisy nedržela zpátky, bylo to drsné čtení, ze kterého mi chvilkama bylo až úzko a zle. Je tu mnoho násilí, ponižování, krve, smrti, ale je to sakra skvělé a návykové čtení. Brex si toho musela vystát opravdu hodně, aby vůbec přežila.

Ze začátku to vypadalo na mé neoblíbené klišé "nejlepší kamarádi z dětství k lásce", z anotace jsem ovšem věděla, že naštěstí se autorka tímto směrem nevydala a připravila něco mnohem lepšího.

Romantická linka..ani nevím, jestli to, co se tu odehrávalo můžu nazvat jako romantická linka. Spíš něco jako žhavá, jiskřivá bouře. Ta přitažlivost mezi hrdiny je úplně mega hot. Stačilo, aby Farkas udělal jakýkoli pohyb, aby se na Brex podíval...

Je to jako droga, potřebuju další dávku, protože to je maalo. Zvlášť po tom konci, který mě úplně rozsekal, absolutně jsem to nečekala (možná i proto, že moje pozornost se soustředila na něco jiného, ups). Tyhle konce nesnáším a zároveň miluju, protože nalákají na pokračování.

Komentáře (0)

Přidat komentář