Ďábel se vrátil!

recenze

Porušený slib (2018) 4 z 5 / TerezaMondeková
Porušený slib

Před dvaadvaceti lety si Virginia Troyová prošla hořícím peklem v podobě požáru, který zavinil Quinton Zane, když byla v jeho kultu. Byla tehdy uvězněná ve stodole spolu s dalšími dětmi, které zachránil Anson Selinas. Děti byli zachráněné, ale někteří dospělí bohužel nepřežili... mezi ně patří i matka Virginie. Quinton Zane tehdy utekl, ale později při požáru na lodi zemřel.

Virginia je teď úspěšnou majitelkou galerie. Jedna z umělkyň, jejíž obrazy vystavuje ve své galerii zemře, ale předtím ji pošle děsivou fotografii jejího posledního obrazu. Díky obrazu začne Virginia pochybovat, že to byla sebevražda a že je tu možnost, že Quinton Zane přišel dokončit, co tehdy před dvaadvaceti lety začal.

Virginia nemá jinou možnost než vyhledat pomoc Ansona Selinase. Shodou okolností vede kancelář se svými adoptovanými syny... Maxem, Jackem a Carsonem... dětmi, které tehdy přežili ten požár ve stodole. Zatímco hledají stopy, někdo je přesvědčený, že Virginia ví více, než si uvědomuje a je ochoten udělat cokoliv, aby to odhalil...



Skvělé pokračování! Oblíbila jsem si hlavní hrdiny a vedlejší postavy. Je pravda, že tentokrát byla zápletka v knize až moc překombinovaná... všechno to z minulosti a přítomnosti, vrahové, komplicové... a navíc mám nějaké nezodpovězené otázky, protože mi přijde, že ne všechno bylo vysvětleno, ale jinak musím říct, že se mi moc líbí, že v knize opět nechybělo nebezpečí, akce, překvapení, napětí, jiskření mezi hlavními hrdiny.

Komentáře (0)

Přidat komentář