Christina von Dreien: NEPOSLUŠNOST LÁSKY, co pozitivního se lze naučit ze současné situace ve světě

recenze

Neposlušnost lásky - Co pozitivního se lze naučit ze současné situace ve světě (2022) 5 z 5 / RenataP
Neposlušnost lásky - Co pozitivního se lze naučit ze současné situace ve světě

Rok 2021 a 2022 se na nás podepsal a Christina von Dreien v té době sepsala články pro tuto knihu. Objevují se tu i záznamy z online seminářů, a tak máme všichni možnost ponořit znovu do těchto let, témat a přemýšlet. Jak se vyrovnat se strachem či traumaty? Jak myšlenky z knihy souzní s dnešní dobou, znovu o pár měsíců posunutou kupředu?
Neposlušnost lásky je útlou knížkou, která nás provede novou dobou, jako bychom si povídali s přítelem, se svým vlastním já nebo s dobrou kamarádkou. Christina opět, jako ve svých předchozích knihách, sleduje situaci svýma očima. Je orientována na lásku, probuzení a doporučuje nám důrazně hledat svou cestu. A například…
„Podle mých zkušeností nemá smysl vést dlouhé diskuse s lidmi, u nichž shledáme, že stále spí, že se vůbec nechtějí probudit a že nás stejně považují za blázny, neboť máme jiný názor. Zatím nejsou prostě otevření. Přesto není marné nabídnout jim aspoň náš pohled na to či ono. I když v danou chvíli nerozumějí nebo nemohou přijmout to, co říkáme, stále je tu možnost, že se později v této své inkarnaci probudí a možná si na naše slova vzpomenou.“
Říká nám, že systém, který tu je a vládne nám, se brzy rozpadne a tady už může každý čtenář prožívat různorodé emoce. Jak to všechno funguje? Jakou časovou osu si lidstvo vybere? Dílem je knížka zneklidňující, zejména pro čtenáře, který vůbec netuší, o čem je řeč. Dílem je uklidňující, protože láska by měla zvítězit. Alespoň autorka knihy je o tom přesvědčena.
Pro naše osobní životy, jak lépe žít a vnímat sebe samé
Nejen celospolečenská témata Christina rozebírá, ale také přináší individuální návody na své vlastní životy. Jak se zjemnit, jak obrousit hrany a jak zmírnit bezmoc, zoufalství a únavu z proběhlých (nejen) dvou let. Je důležité pochopit vzory, podle kterých jsme žili, které v nás probouzely možná další traumata a vše opravit. Probudit v sobě vůli lásky a sílu vlastních plánů, které jsou založené na tvořivé energii – alespoň takový jsem po dočtení Neposlušnosti lásky, měla pocit.
O autorce: Christina von Dreien se narodila 15. dubna 2001 a už jako dítě měla rozšířené vědomí a mnohé paranormální schopnosti. Patří k nové generaci mladých lidí, jež představuje zcela novou dimenzi lidské existence. Ukazuje lidem nesmírný potenciál jejich životů a pomáhá konstruktivně přetvářet naše individuální i kolektivní životy a vyléčit traumata, které si jako lidstvo nese.
Vydalo nakladatelství Anch-Books, 2022, www.anch-books.com

Komentáře (0)

Přidat komentář