Aplikace lásky aneb jak se seznámit v dnešní digitální době

recenze

Aplikace lásky (2020) 4 z 5 / Spuffy
Aplikace lásky

Při čtení fantasy mám vždycky nějak bokem ještě rozečtený nějaký ten čistě romantický příběh, občas i s dávkou humoru. Tentokrát to byla kniha Aplikace lásky. Už samotná anotace mi trochu připomínala, loňskou přečtenou knihu Jak hacknout zlomené srdce. Tedy právě námětem, jenž má trochu klíčovou formu internet, různé sociální sítě, aplikace a tak.
Naleznete zde ,,firmu“, jenž vám pomáhá najít si toho pravého a zároveň za vás vyřizuje prvotní seznámení. Hlavními postavami jsou Miles a Zoe. Oba mají práci právě s takovým konceptem jen s odlišným vedením. I když o sobě navzájem netuší, náhoda je k sobě dovede. A tady už začíná ta zábavná část, která mě opravdu rozesmála. Celkově mě příběh neustále bavil, ale pár chybiček bych našla. K samotné romantické lince bych asi nic nevytýkala, jelikož se moc líbila. I když bych občas oba někdy nejraději trochu něčím přetáhla. Avšak některé pasáže příběhu byly trochu, jak bych to řekla nesrozumitelné? U pár odstavců jsem si dokonce nebyla jistá o čem se dotyční vůbec baví. Jestli to dává vůbec hlavu a patu. A kdyby tam nebyly, asi by to stejně nakonec vůbec nevadilo. Takže ano pokud budete chtít zasmát, rozhodně nesáhnete vedle, plus je dost čtivá. Na vysvětlenou dá se zhltnout za velmi krátkou dobu i přes její tloušťku.


Aplikace lásky Aplikace lásky Tash Skilton

Miles a Zoe mají neobyčejnou práci – živí se jako ghostwriteři na seznamovacích aplikacích. Klienti jim platí za to, že pro ně založí jejich vlastní neodolatelný profil, projdou řadu možných kandidátů a začnou si psát s tím, koho ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář