Alespoň prozatím - @zivot_v_knihovne

recenze

Alespoň prozatím (2022) 5 z 5 / zivotvknihovne
Alespoň prozatím

Hodnocení: 6 z 5 - "Tak tohle byla senzace. Přiznám se, že jsem to absolutně nečekala. "

Zrovna když si Marina konečně domluví rande se svým vysněným klukem, objeví se covid. Její rodina odjíždí na chalupu, a tak dává krásné budoucnosti sbohem. Aby toho nebylo málo, tak má za souseda pěkně nerudného kluka, který jí z nějakého důvodu nemá rád. Jak už to tak bývá musí nutně zjistit, proč tomu tak je a bude to velmi zajímavé zjišťování.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Tak tohle byla senzace. Přiznám se, že jsem to absolutně nečekala. Pořád jsem kniha odkládala, ale zaznamenala jsem, že měla opravdu skvělá hodnocení. Takže jsem se tak trochu bála. Ovšem to, co jsem dostala mě dostalo do kolen. Knihu jsem rozečetla a po prvních třech kapitolách jsem ji už nedokázala odložit. Stránky mi mizeli pod rukama, a to překvapení uprostřed? (Málem mě z toho fláklo!)
~~~~~~~~~~~~~~~~

Té romantice se nedá absolutně nic vytknout. Hlavní hrdinové a jejich cesta mě bavila a naprosto jsem zbožňovala, tu originálnost některých scén. Jako řekněte, v kolika knihách se dnes setkáte s narážkami na jiné knihy, s lukostřelbou nebo s baletem? Prostě a jednoduše to byla DOKONALOST.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Co se týče té prostřední části, tak jsem tak nějak čekala, že se něco pokazí a možná v to i doufala, protože by to pak byla nuda. Nesnáším takové ty knihy, kde se hlavní hrdinové dají dohromady a pak to pokračuje a je to vlastně dost o ničem. Přesně tomu se autorka bravurně vyhnula a kupodivu jsem ji ani nezačala nenávidět za to, co hrdinům udělala.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Pokud bych měla na knize najít jedinou věc, která se mi nelíbila, tak by se to týkalo spíše tisku. Na mě byla v knize hrozně malinkatá písmenka a já, jakožto člověk, který toho bez brýlí moc nevidí, jsem z toho byla dost nešťastná. Normálně totiž čtu bez brýlí, protože na písmenka vidím, ale tím, že byly tak moc malá, jsem bez nich nedala ani ťuk.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Shrnuto podtrženo:
- Krásná romantická linka
- Originální témata
- Na mě trošku malá písmenka

Komentáře (0)

Přidat komentář