Zlatá žatva přehled
Tajná správa, vierolomnosť, úklady a úspech daný od Boha. Zlatá žatva zavedie čitateľa z Perzie do upadajúceho Jeruzalema. Osud biblického Nehemiáša, ktorý sa podujme vzkriesiť mesto svojich predkov a obnoviť zničené hradby, sa prepletá s komplikovanou zápletkou, kde hlavnú rolu hrajú úklady a zrada. Keď pisárka Sára vstúpi do dohodnutého manželstva s Dáriom z Pasargád, stane sa členkou perzskej aristokracie. Má bohatstvo, majetok, postavenie a moc a do manžela sa úprimne zaľúbi. Jej cit však zostáva neopätovaný. Dárius sa zúčastnil mnohých bojov proti neľútostným nepriateľom, no keď sa má postaviť pred svoju ženu a povedať jej pravdu o sebe, prvý raz v živote pocíti strach.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlatá žatva. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 4 komentářůSouvisející novinky - Zlatá žatva (0)
Kniha Zlatá žatva v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Přečtených | 30x |
| ve Čtenářské výzvě | 1x |
| v Doporučených | 2x |
| v Mé knihovně | 41x |
| v Chystám se číst | 10x |
| v Chci si koupit | 3x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Persie biblické příběhy Jeruzalém biblické postavy historické romány íránská literaturaTessa Afshar také napsal(a)
| 2014 | Perla z Moabu |
| 2013 | Perla v piesku |
| 2015 | Rubínová žatva |
| 2017 | Krajina mlčania |
| 2016 | Zlatá žatva |

Zlatá žatva sa mi páčila o čosi menej ako Rubínová žatva, ale bez nej by nebol príbeh Sáry kompletný takže ho hodnotím 5 hviedzičkami.