Válka světů přehled

Válka světů
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/428668/bmid_valka-svetu-06R-428668.jpg 4 34 34

Agent X-Hawk série

< 3. díl >

Framon Dotchi, bojovník klanu, který prohrál ve válce s Kováři Rovnováhy, splnil poslední úkol svého pána (viz Agent X-Hawk 01 ‒ Hitman, kde svým zásahem narušil chod velké části Agentury E. F.) a je jako příliš opotřebovaný a nespolehlivý nástroj vyvázán z jeho služeb. S náklaďákem plným proviantu a zbraní opouští X-Hawkovu citadelu a objevuje se na neznámém opuštěném pobřeží. Nad ničím nepřemýšlí, neplánuje do budoucna, netouží po lidech, společnosti. Chce mít jen svůj klid. Po pár dnech narazí na skupinu místních rybářů prchajících před hrozbou z oceánu a vše se změní – Válka světů začíná!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Válka světů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

hanzmb
25.02.2023 5 z 5

Tak jsem při čtení této knížky nostalgicky zavzpomínal na doby před skoro 20 lety, kdy jsme netrpělivě čekali na každý další díl JFK. A byli naštvaní na autory(ky), kteří nedodávali díly včas. Podle mého sérii zabilo zničení Agentury. Tím se ztratila spojující vazba. Poslední díly už byly dost nevyrovnané. Samozřejmě tohle není žádná velká literatura, ale pár příjemně strávených chvilek Vám přinese. A ani nemusíte být znalec hlavní série. Důležitý poznatek: kdyby v uvedené realitě blbli jako my a měli elektrovozy už by neexistovali. Takhle je ten (trochu upravený) nafťák zachránil :-).

zbuy
03.07.2022 5 z 5

Návrat do X-Hawkova světa se vydařil, povedený příběh.


T800
11.04.2022 5 z 5

Mám pocit, že série X-Hawk je lépe rozjetá naž JFK. Ale asi je to hlavně tím, že tohle je jen třetí díl a spisovatelé zůčastněný si dávají více záležet. Rozhodně perfektní dobrodružství.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Válka světů v seznamech

v Přečtených41x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce43x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit5x