V zajetí jídla přehled

V zajetí jídla https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158634/v-zajeti-jidla-158634.jpg 4 41 41

Nedaří se vám zhubnout? A myslíte si, že na vině je vaše nadměrná, nezvladatelná chuť k jídlu? Pak je knížka známé americké psycholožky Doreen Virtue, PhD, pro vás ta pravá. Doreen Virtue tvrdí, že chuť k jídlu je zela přirozená věc, kterou není nutné zcela potlačit, a místo toho vás naučí, jak jí porozumět. Jste závislí na čokoládě, burských oříškách, chipsech, zmrzlině nebo na něčem úplně jiném? Zde se dovíte se, jaký emociální problém se za tím skrývá, a dokonce se vám dostane i rad, co s ním dělat a jak ho řešit. Jakmile pochopíte, proč máte na určité jídlo chuť, přestane vás vaše chuť ovládat a jen a jen vy si určíte, kolik toho sníte. Naléhavá potřeba přejíst se vás už nebude sužovat, a tak postupně a zcela přirozeně zhubnete, a váhu si dokonce udržíte. Hodně zdaru! ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V zajetí jídla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Martina1725
27.11.2022 4 z 5

Na knize je znát, že je z Ameriky napsaná už nějakou dobu, kdy se věřilo, že škodí tuky a sacharidy nevadí. Přínosná je psychologická stránka věci, kterou je dobré vzít vpotaz.

lucie.dc
01.08.2022 4 z 5

Naucna a velmi zajimava. Byt nejsem obezni (vaha jde ale nebezpecne hore), ve spojitostech se vidim a problem ovladat chute mam. Cim dal vice se mi jevi, jak je vse propletene skrz na skrz.

Autorka cuca z pokusu druhych i z vlastni terapeuticke praxe.

Vse je psano pochopitelne a v lajcke reci. Trochu me tam irituji chybejici slova, tam sloveso, tam dalsi cast vety...

Kdyby nebyla ve sleve, nevzala bych si ji, myslela jsem si, ze je to jen dalsi blbost o hubnuti, ale intuice me donutila ji do kosiku dat a vesmir s cenou taky pohl, abych si ji proste vzala a nelituji, dobra volba.


Opatov
29.01.2022 4 z 5

Psychologie chuti. Docela zajímavá knížka a od této autorky dost překvapivá.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V zajetí jídla v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených59x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce48x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit7x