Revoluce přehled

František Kotleta (p)

Underground série

< 2. díl

Svět se ponořil do temnoty, ale Praha City je šťastné město plné neonů a milionů spokojených lidí. Alespoň to tvrdí zprávy City News. Jenže i redaktoři všudypřítomného televizního kanálu vědí, že pod povrchem bublá revolta. Korporace se rozpadají a po mnoha letech se chystají volby, které přinášejí nejen slovní přestřelky, ale i krev v ulicích. V těch ulicích, po nichž prý kráčí Digitální Mesiáš, jenž přišel spasit svět poté, co čarodějky selhaly. Detektiv Petr Vachten má ale jiné starosti. Umírají vlivní lidé a do City News přicházejí informace od jejich vraha, který si říká Zodiak. A co je nejhorší – digitální mládež propadla kouzlu retrorapových verzí písní Hany Zagorové! Vítejte v postapunkovém světě Františka Kotlety, který očaroval tisíce českých čtenářů a stal se bestsellerem lockdownů v roce 2020, 2044, 2056, 2077 a v doplněné verzi i v roce 2103.... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Druhé pokračování série Underground přináší opět akční a humorné dobrodružství. Čtenáři oceňují, že se příběh vrací do známého prostředí, ale zároveň se objevují i nové prvky. Někteří uživatelé si všimli, že děj je místy zamotaný a opakuje se. Humor a akce zůstávají silnými stránkami, ale někteří čtenáři postrádají hloubku a inovaci. Kniha je považována za zábavnou oddechovku, i když ne všechny prvky byly přijaty s nadšením. Více v komentářích.

Komu by se kniha Revoluce mohla líbit?

• Fanoušci akční literatury
  • Čtenáři, kteří hledají humor a nadsázku
  • Milovníci dystopických příběhů
  • Ti, kdo ocení českou kulturu a popkulturní odkazy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Revoluce. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Shinju
01.11.2025

No.. zase jakoby tomu něco chybělo než předchozímu dílu. Některé knihy od Kotlety mi sedí, některé ne a tahle je mezi nimi, škoda. První díl byl perfektní ale tenhle díl byl zklamáním.

všech 94 komentářů

Související novinky - Revoluce (3)

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

02.09.2021

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

02.09.2021

Knižní novinky (27. týden)

04.07.2021

Ty vole, týden budu jenom na vodce.

Soulož je zábava, a ta se dá provozovat i s cizími lidmi, když si předtím dají sprchu.

všech 3 citátů najdete u autora

Kniha Revoluce v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně318x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi