Černá luna přehled
Tobiášův řád série
< 2. díl
Když se vám zjeví Lucifer, aby vás požádal o malou službičku, je to vždycky problém. Zvlášť, když se ten problém jmenuje Lilith, která je na útěku z pekla poté, co velkému šéfovi provedla něco nepěkného. Může to být horší? Jistě. Když jste lovec démonů a shodou okolností je Lilith vaše první holka. A Lucifer váš otec. František Kotleta se vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům.... celý text
Co říkají o knize uživatelé?
Druhá kniha od Františka Kotlety, Černá luna, přináší více akce a napětí než první díl. Čtenáři chválí zapojení mytologie a rozmanité lokace, které příběh obohacují. Někteří čtenáři však postrádají hloubku a originalitu, přičemž kritizují stereotypní prvky a nedostatek rozvinutí některých postav. Přesto většina hodnotí knihu jako zábavnou a poutavou, s humorem a erotikou, které jsou pro Kotletovy příběhy typické. Více v komentářích.
Komu by se kniha Černá luna mohla líbit?
- Fanoušci akčních a dobrodružných příběhů
- Čtenáři, kteří ocení humor a erotiku
- Milovníci mytologie a fantastiky
- Ti, kdo hledají napínavé čtení na oddech
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Černá luna. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 58 komentářůSouvisející novinky - Černá luna (7)
10 nejprodávanějších eknih (srpen)
10.09.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (34. týden)
28.08.2024
Žebříček nejprodávanějších knih (beletrie, 33. týden)
22.08.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
„Potřebuji tvoje šaty, tvoje boty a tvoji motorku. A k tomu ideálně adresu Johna Connora.“
„Tvůj ksicht je vyrážka a tvoje existence urážka lidstva.“
všech 5 citátů najdete u autoraKniha Černá luna v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 11x |
| v Přečtených | 450x |
| ve Čtenářské výzvě | 42x |
| v Doporučených | 13x |
| v Mé knihovně | 236x |
| v Chystám se číst | 91x |
| v Chci si koupit | 28x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Leoš Kyša také napsal(a)
| 2016 | Spad |
| 2014 | Příliš dlouhá swingers party |
| 2010 | Hustej nářez |
| 2020 | Operace Thümmel |
| 2017 | Poločas rozpadu |

84 %
74 %

Další Kotletovina je za mnou. Černá Luna je skvělý pokračování prvního dílu. Pořád tu máme Lulova syna, co si snaží očernit duši análním sexem, aby ho nevyčuchala déčka. K tomu se přidává záhadná Lilith a další nadpřirozený účastníci nekonečnýho boje pekla a nebe.
Jako je to hodně klasickej Kotleta. Začátek je silnej – některý scény z věznice jsou určitě na pět hvězd. Ale jako obvykle autorovi ke konci dojde síla (nebo čas) a posledních sto stran, který by klidně vydaly na vlastní pokračování, je prostě jenom takovej rychlej, uspěchanej konec. Šup šup, už jsme v limitu stránek.
Jenom místo deus ex machina tady máme deus ex tabula? Nebo něco takovýho.
Jako celkově se mi to líbilo, ale protože konec je zase tak uspěchanej, tak asi nemůžu dát moc víc než ty čtyři hvězdy.