Ty nejsi můj Romeo přehled
Ilsa Madden-Mills
The Game Changers série
1. díl >
Bestsellerová autorka Ilsa Madden-Mills přichází s chytrou a sexy moderní romancí o atraktivním profesionálním hráči amerického fotbalu a nenápadné dívce z maloměsta, které nedokáže odolat.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Not My Romeo, 2020
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ty nejsi můj Romeo. Přihlašte se a napište ho.

(SPOILER)
Spoiler!
Tuhle knihu mám v plánu číst už několik let, a včera byl konečně den, kdy jsem ji otevřela a začetla se. Když jsem ji dneska zdárně dočetla, musím přiznat, že se mi vážně líbila.
Jasně, není to žádnej svěží neokoukanej příběh... je to vlastně na stejný brdo. Zranitelnej kluk, kterýmu do života vpadne bláznivá nezřízená střela. Jejich seznámení bylo skvělý, ale co mě zaručeně nejvíc pobavilo a zahřálo, byla divadelní hra Romeo a Julie, ve které spolu hráli ve školním představení.
Přistihla jsem se při čtení, jak odhaduju zápletku a kde se usmíří, až nakonec Jack vytahne hlavu ze zadku... ale netrefila jsem se, o to víc mě to vlastně bavilo.
Konec je sladkej jako sněhová pusinka, ale zatraceně jo... tohle je totiž přesně ten důvod, proč tyhle bláznivý romance čtu - chci Happy End velkej jako hrom. Trochu jsem se bála, že to zase bude rychlej konec v tom stylu, že se udobří a konec a šáteček, ale naštěstí jsme dostali ještě jednu kapitolu o pár let později, což se mi moc líbilo.
Jack je sice sportovec, ale prakticky tam sport není - jen se tam plíží kolem něj jeho sláva a nedostatek soukromí, což mě osobně přijde škoda... mám ráda, když je v příbězích i kus tohoto.
Neměla jsem to v plánu, ale nakonec si přečtu i druhý díl o její sestře.

Kniha se čte lehce a rychle utíká. Jen jsem se nějak nemohla sžít s hlavními postavami. Tak nějak jsem čekala něco jiného. Drsný namakaný sportovec, jemná něžná knihovnice. No jenže ne.
Konec už byl ustřelenej úplně do nekonečna. Některé knihy jsou zkrátka napsané podle romantické šablony, jakok zrovna tahle.
Knižní novinky (38. týden)
19.09.2021
Kniha Ty nejsi můj Romeo v seznamech
v Mé knihovně | 300x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
2023 | ![]() |
Četla jsem od autorky její novější série a teď jsem si říkala, že dodělám resty :-). Novější díly mi přijdou lépe napsané, ale i tohle se četlo rychle a příběh nikde nedrhnul. Elena vyrazí na Valentýna na rande naslepo. Jediné, co o Gregovi ví, že bude mít modrou košili. V restauraci sedí sám jen jeden muž v modré košili. Ale není to pan Rosnička, je to pan Slavný sportovec. Než se Jack zorientuje a zjistí, že si jej ta atraktivní knihovnice spletla, je zaujatý její osobností a hlavně tím, že ho ta žena nezná.