Temné kosti přehled

Temné kosti https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126351/temne-kosti-126351.gif 4 114 114

Do města se na automobilové závody sjíždí na dvě stě tisíc fanoušků a u charlottské dráhy se najde tělo nacpané do sudu s asfaltem. Soudní antropoložka Temperance Brennanová zvažuje různé teorie, ovšem nález podivné smrtící látky v sudu s tělem opět všechny zpochybní. Aby toho nebylo málo, během závodů zmizí zaměstnanec Střediska pro kontrolu a prevenci chorob. Brennanová to nepokládá za pouhou shodu okolností. Použil tento muž chemikálie z laboratoře k vraždě? Anebo je pravda ještě hrozivější? Jaká další tajemství se tu skrývají?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , BB art
Originální název:

Flash and Bones , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Temné kosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

Luigi1
23.03.2023 3 z 5

Kniha slabšího čtení

Elenče
13.06.2021 4 z 5

Kathy Reichs tentokrát nevyslala Tempe do Kanady ani na Havaj, nechala ji doma v Charlotte, ale i tam pro ni může být pěkně horká půda. Příběh je zajímavý, zavádí nás do neokoukaného prostředí motosportu, osobní život Tempe se zamotává (mi osobně v knize chyběl detektiv Ryan). Bod přidávám za to, že v roce 2011, kdy kniha vyšla, autorka řeší problematiku domácího amerického terorismu, ve vědomí velké části veřejnosti naprosto zastíněný teroristickými činy s náboženským podtextem. Poprvé se mi podařilo přijít na pachatele před vyvrcholením děje.


aralka
27.12.2018 4 z 5

Druhá detektivka od této autorky, co jsem četla, předesílám, že seriál jsem neviděla ani jeden díl..... při čtení se dozvíte spoustu zajímavých věcí, není to jen konzumní detektivka, ale čte se pěkně, dala jsem to za dva večery... zaujaly mě informace o přírodních jedech, závodech Nascar a z oboru patologie a antropologie, vždycky mám ráda, když má kniha nějaký naučný přesah a tahle to splňovala.... 4 hvězdičky :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Temné kosti v seznamech

v Přečtených205x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených7x
v Knihotéce175x
v Chystám se číst37x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech4x