Suroviny, pro 1. a 2. ročník OU a UŠ oboru konzervář přehled
František Ilčík
Učebnice pro 1. a 2. ročník odborných učilišť a učňovských škol oboru konzervář. Obsah: 1. ročník: Úvodní část, Ovoce jako průmyslová surovina, Zelenina jako průmyslová surovina, Přejímání a skladování ovoce a zeleniny, Maso jako konzervárenská surovina, Houby jako průmyslová surovina. 2. ročník: Pomocné suroviny konzervárenského a mrazírenského průmyslu, Obaly a obalové materiály, Voda jako průmyslová surovina, Seznam literatury.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Suroviny, pro 1. a 2. ročník OU a UŠ oboru konzervář. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Suroviny, pro 1. a 2. ročník OU a UŠ oboru konzervář v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)