Dědička světla přehled

Dědička světla
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407478/bmid_dedicka-svetla-diA-407478.jpg 4 133 133

Stříbrné perutě série

1. díl >

Magie, láska, napětí: Zcela nová romantasy autorky bestsellerů Emily Boldové! Thorn může sotva dýchat, tělo ji bolí, ze zad jí vychází záře – děje se s ní cosi nevysvětlitelného. A brzy se to má dozvědět: Je napůl člověk, napůl příslušnice národa Stříbrných perutí a zcela nečekaně se ocitá ve smrtelném nebezpečí. Jako polobytost totiž měla být zabita hned po narození. Ještě větší dobrodružství však začne ve chvíli, kdy se dostane do rukou Lucienovi, synovi mocného náčelníka klanu Stříbrných perutí v Londýně. Lucien Thorn učaruje…... celý text

Fantasy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CPress
Originální název:

Erbin des Lichts , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dědička světla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (33)

Ciarra
23.06.2024 3 z 5

Dál než k 9. kapitole jsem se nedostala. Ano, nejsem cílová skupina těchto knih, ale to mi nevadí: námět rozhodně nebyl špatný, příběh se rozvíjel také docela dobře, ale vždycky jsem měla za to, že knihy by měly u čtenářů rozvíjet kromě představivosti a slovní zásoby také gramatiku (takovou nenásilnou formou :-D). Tady to tedy rozhodně nefungovalo: hrubky, absolutní neschopnost skloňování cizojazyčných jmen (2. pád od Jake je Jaka? Aric-Arika? A ano, to "k" tam fakt je). Mimochodem, překlad je z roku 2019.
Tohle jsem opravdu nerozdýchala, kniha putuje zpět do knihovny.
Hvězdičky jsou za příběh a námět.

Ticiana
21.05.2024 3 z 5

Kniha pro mladsi ctenare. Vlastne mi to prijde jako serie Polibek bez duse, ale tato serie neni proste tak dobra. Nastesti jsou to 2 kratke knihy.
Jen jsem zvedava, jak to dopadne. V prvnim dilu vlastne ani neni uplne vysvetleny puvod peruti, vysvetleni, ze se tak vyvinuli mi proste nedava smysl. Thorn je proste mezi 2 svety a snazi se zjistit, co se vlastne deje. Zatim taky nevim, proc zrovna ona je tak dulezita.


6857
11.05.2024 1 z 5

Pokud chcete cist o tom, jak nekdo nekoho nenavidi a zaroven miluje a je mu 15 a 19let, tak je to kniha primo pro vas. Je psana/prelozena do jazyka adolescentu, vcetne vsech emocnich vykyvu. Pro14-ti letou slecnu (i dusevni) bez vetsich pozadavku fajn pocteni na brzke zapomenuti. Pro kohokoliv dalsiho je to cire utrpeni.

Fakt jsem se snazila, ale tuhle knizku proste nejsem schopna docist. Duvodem mozna bude to, ze je mi tak o 23let vic, nez bylo asi puvodne mysleno. A i na YA je to pomerne hloupe, plytke a bez nejakeho dalsiho sdeleni. Proste YA po nekolikanasobne lobitomii.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Dědička světla v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených187x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených16x
v Knihotéce154x
v Chystám se číst183x
v Chci si koupit35x
v dalších seznamech4x

Štítky knihy

andělé pro dívky dobrodružství

Autorovy další knížky

Emily Bold
německá, 1980
2019  81%Dědička světla
2019  84%Rebelka noci