Rozpad Strážců přehled

Rozpad Strážců https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/385346/bmid_rozpad-strazcu-7CN-385346.jpg 4 45 45

Strážci galaxie série

< 3. díl >

SEZNAMTE SE S NOVÝMI STRÁŽCI! Protože jde Strážcům po krku celá galaxie a Star-Lord je nezvěstný, přišel čas pořídit si trochu pomoci. Jenže zatímco se Strážci galaxie připravují na přijetí nových členů - Venoma a Captain Marvel - nečekaně se objeví nová nebezpečí, která hrozí rozervat tým na kusy! Kde je Star-Lord? Co znamená jeho zmizení pro bezpečí Země? A dokáže přežít na útěku před novým záhadným nepřítelem bez pomoci Strážců? Plus: Série oslavuje svůj milník prostřednictvím dvou speciálních příběhů napsaných bývalými scenáristy Strážců galaxie Danem Abnettem a Andym Lanningem.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Guardians Disassembled , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rozpad Strážců. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Denny456
28.08.2022 3 z 5

Rozdobení strážců je snad jediný zajímavý prvek v knize. Obecně si myslím, že kvalita strážců jde s každým dílem poněkud dolů.

ArkAngel
20.07.2022 4 z 5

Ke Strážcům Galaxie se tentokrát přidává Agent Venom a urážení pozemšťanů může pokračovat. Quill se opět střetává se svým otcem a zbytek Strážců se potýká se svými vlastními problémy. Je super, že pro nováčky nebo běžné čtenáře přidali na konec úvodní komiksy Venoma a Captain Marvel, aby se v nich alespoň trochu zorientovali.


memphisz
26.07.2021 3 z 5

Vlastně docela nuda. V první polovině jsou jednotliví strážci odděleni a postupně zajmuti, aby byli uvězněni nebo dokonce popraveni. Ve druhé půlce se samozřejmě jeden podruhém tak či onak osvobodí. Přičemž se vyjeví, že to má být poučná lekce pro Star-Lorda... A to je vše. Funguje to tak, jak to zní, jako vycpávka.

Kresba je nejdřív proti předchozím dílům celkem šok, ale dá se na ni vcelku lehce zvyknout. Ovšem proč tam byl Venom? Zničehonic se přidal k týmu, pak ho ztratili a nakonec tým opustil. Snad bude mít ještě nějaký smysl v dalších dílech.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rozpad Strážců v seznamech

v Přečtených60x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst7x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x