Speciality české, moravské a slovenské kuchyně přehled

nehodnoceno
Speciality české, moravské a slovenské kuchyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353046/mid_speciality-ceske-moravske-a-slovens-pMH-353046.png 0 0 0

Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Speciality české, moravské a slovenské kuchyně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Speciality české, moravské a slovenské kuchyně v seznamech

v Knihotéce2x