Speciality české, moravské a slovenské kuchyně vydání

nehodnoceno
Speciality české, moravské a slovenské kuchyně https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353046/mid_speciality-ceske-moravske-a-slovens-pMH-353046.png 0 0 0

Příručka přináší 10 předpisů na polévky a 69 na hlavní jídla bezmasá, masitá, z ryb, drůbeže a ze zvěřiny, připravená podle krajových zvyklostí.

Vydání (3)


Speciality české, moravské a slovenské kuchyně
Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

papírová kniha 1970, Merkur


Speciality české, moravské a slovenské kuchyně Speciality české, moravské a slovenské kuchyně

papírová kniha 1969, Merkur


Speciality české , moravské a slovenské kuchyně Speciality české , moravské a slovenské kuchyně

papírová kniha 1967, Merkur

ISBN: 51-845-67

Štítky knihy

česká kuchyně krajové, regionální recepty slovenská kuchyně

Autoři knihy

Antonín Nestával
česká, 1922 - 1985

Kniha Speciality české, moravské a slovenské kuchyně je v

Knihotéce2x