Merkur
nakladatelství, značky

110 rokov trenčianskeho futbalu
Maňa Veľká aj Malá - Studnica histórie a kultúry

Odrývanie duší

Nové pravidlá cestnej premávky

Technologie připravy pokrmů 2

Technologie přípravy pokrmů 1

100 a 1 rybích jídel

100 a 1 jídel z mikrovlnné trouby

100+1 pochoutek slané pečivo, pomazánky

100 a 1 pokrmů ze sójového masa

100 a 1 receptů - vaříme pod parou

100 a 1 vánočních dobrot
Výživa - odborná učebnice pro kuchaře a číšníky

Pozor, parašutisté

Exotické ovoce na našem stole

Nátěrové hmoty 1. díl
Česká kuchařka

Rakouská kuchařka

Moderní obsluha

100 a 1 zvěřinových jídel

Technologie přípravy pokrmů

100 a 1 pokrmů z vajec

Názvy a popisy jídel

Milion dolarů za srdce

A zpívali jsme Tipperary

100 a 1 jídel pro samotáře
Arabská kuchařka

Receptury jídel pro závodní stravování

Nátěrové hmoty 2.díl

Sladká jídla

Kuchyně jižní Evropy

100 a 1 polévek

Nikdo nás nezastaví

Domluvíme se v osmi jazycích

Pokrmy pro štíhlou linii