Technologie přípravy pokrmů

kniha od:

nehodnoceno
Technologie přípravy pokrmů obálka knihy

KoupitKoupit eknihu

Učebnice pro kuchaře a číšníky.Podává srozumitelnou formou informace o přípravě jídel. Zásady hygieny, technologické úpravy,
předběžná příprava, hlavní tepelné úpravy, polotovary, cizí kuchyně, základy dietiky a pokrmy dietní

https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289176/technologie-pripravy-pokrmu-pQ2-289176.jpeg
Žánr
Literatura naučná, Kuchařky
Vydáno, Merkur
více informací...
Nahrávám...

Komentáře (0)

Kniha Technologie přípravy pokrmů

Doporučujeme

Jídlo na prvním místě
Jídlo na prvním místě
Vaříme s Láďou Hruškou
Vaříme s Láďou Hruškou
Břicháč Tom
Břicháč Tom