Kat přehled

Kat https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/429227/bmid_popravci-Foq-429227.jpg 5 3182 3182

Robert Hunter série

< 2. díl >

V losangeleskom kostole leží pred oltárom zakrvavené bezhlavé telo kňaza. Je starostlivo naaranžované, nohy má vystreté, ruky prekrížené na hrudi, ale najhroznejší pohľad je na hlavu psa, ktorú má vrazenú do krku. Detektív Robert Hunter sa sprvu domnieva, že ide o rituálnu vraždu. Ale keď sa objavia ďalšie telá, zmení názor. Všetky obete prišli o život spôsobom, ktorý priamo súvisel s tým, čoho sa najviac báli. Ich nočné mory sa stali skutočnosťou. Ale odkiaľ sa o nich vrah dozvedel? A existuje medzi týmito zjavne náhodnými obeťami nejaká spojitosť? Hunter sa ocitá na stope nepolapiteľného sadistického vraha, ktorý zrejme dokáže čítať myšlienky svojich obetí. Niekoho, kto dokáže vytušiť, z čoho majú jeho obete najväčší strach. Niekoho, kto sa v ceste za svojím zvráteným cieľom nezastaví pred ničím.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Aktuell
Originální název:

The Executioner , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kat. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (708)

emilieselden
včera 5 z 5

Tohle je thriller jak se patří. Jen je třeba mít na některé scény připravený žaludek. Ale s tím už asi čtenáři Chrise Cartera počítají.

seabook04
21.05.2024 2 z 5

Po delší době jsem se vrátila k audioknihám a výběr automaticky padl na druhý dil ze série o (nejen) Robertu Hunterovi.

První díl jsem v minulosti četla a vloni na podzim jsem si ji poslechla i jako audioknihu a automaticky se mi tak série zařadila jako ideální kulisa u vaření, úklidu, editování, apod. První díl byl přesně takový, jako jsem si pamatovala - nic extra, ale fajn napsané se zajímavou drsnou dějovou linkou.

Do druhého dílu jsem se tak pouštěla s podobným očekáváním - sérii pro sebe vnímám jako “feel good detektivky (ano, já vím, ale po stovkách drsných thrillerů a detektivek mě už opravdu málo co zvedne ze židle) a bohužel u mě styl psaní a vedení dějové linky, i přes opravdu drsné a brutální popisy vražd, autora nevzbuzuje žádné závratné emoce…

Každopádně co ve mně emoce vzbudilo je chování hlavni postavy v tomto díle - Robert Hunter je “výstřední a takový frajírek už v prvním díle, ale tady? Kolikrát jsem ho měla fakt sto chuti proplesknout, protože jeho EGO už bylo větší než jeho… no, víme.

Ačkoliv mě vyšetřování a rozpletání vražd v průběhu bavilo, konec byl tak překombinovaný, rychlý a absolutně nedotažený, že mi to vlastně celý do té doby ucházející požitek ještě více snížilo.

Závěrem tedy za mě podprůměrný díl a upřímně bych v příštím díle uvítala jednodušší děj a vyspělejší a hlavně LOGIČTĚJŠÍ chování především Roberta.

Hodnocení: 2/5*, audiokniha


Iva095
18.05.2024 4 z 5

Moje druhé setkání s Robertem Hunterem a jeho parťákem tentokrát v audioverzi.
Hunter je velký sympaťák a je extrémně inteligentní. Trošku mi vadilo jak pořád musel všem všechno vysvětlovat.
Kniha se skvěle poslouchala, byla napínavá a samozřejmě byla prolitá od začátku až do konce krví, to jakým způsebem vrah zabíjel bylo příšerné.
Jsem zvědavá na další díl.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kat v seznamech

v Právě čtených45x
v Přečtených4 385x
ve Čtenářské výzvě189x
v Doporučených257x
v Knihotéce1 065x
v Chystám se číst461x
v Chci si koupit139x
v dalších seznamech23x