Otevřený hrob přehled

Otevřený hrob https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492090/bmid_otevreny-hrob-kM1-492090.jpg 5 1862 1862

Čtvrtý díl úspěšné krimisérie s jedinečnou vyšetřovatelkou Kim Stoneovou. Výzkumné zařízení ve Westerley studuje rozklad lidských těl. A právě tady nalezne Kim se svým týmem mrtvolu – ale čerstvou, o níž místní badatelé nemají tušení, kde se tam vzala. Po objevení druhé dívky, ponechané napospas smrti, s ústy naplněnými hlínou, je jasné, že mají co do činění se sériovým vrahem. Ale kolik těl ještě leží někde pohozeno? A kdo bude další? Pak zmizí místní reportérka Tracy Frostová a věci naberou rychlý spád. Kim ale bude muset být rychlejší… než si vrahova pokroucená mysl vyžádá další život.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Kalibr
Originální název:

Play Dead , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Otevřený hrob. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (448)

jana1874
09.05.2024 5 z 5

4,9

Tým má jet za „odměnu“ na místo, kde se zabývají výzkumem, jak jednotlivé vlivy (hmyz, voda,…) účinkují na rozklad těla. Jenže tam je jaksi objeví víc mrtvol, než by tam mělo být a tak začíná vyšetřování nového případu. Nečekaně se později Kim ve svém volném čase, kterého moc nemá, zabývá ještě jedním odloženým případem, který jí vrtá hlavou díky reportérce Tracy.

Tohle bylo opět skvělé čtení. Vůbec jsem pachatele neodhadla, vyvrcholení děje jsem si užila. Moc se mi líbilo, jak postupně všechno zapadlo do sebe jako dokonalé dílky skládačky. Kim má skvělé instinkty, na které se spoléhá a je to dobře.Bylo tu pár pojmů, informací, díky kterým jsem si musela nějaké části přečíst znovu, aby mi vše sedělo a chápala jsem všechny drobnosti, ale jinak se to četla dobře. Těším se, až se dostanu na další díly s ní :)

Nuttelka
28.04.2024 5 z 5

Když potřebuju pecka knihu, která mě nezklame, vím, na koho se můžu obrátit :-) Výborná série s Kim Stone.. Její případy hltám stránku za stránkou a vždy mě mrzí, když se dostanu na konec knihy.. ale těší mě, že případů mám před sebou ještě hodně :-)
Výzkumné zařízení ve Westerley mě teda hodně "překvapilo", nedovedu si představit v tomto prostředí pracovat, ale chápu, že někoho to prostě fascinuje..
Opět výborné rozuzlení případu, vraha jsem neodhadla a to mě vždy baví nejvíc, když autorka dokáže překvapit..


allart
15.04.2024 5 z 5

Nechcem povedať, že na dnešnú dobu autentické, ale dôsledok toho, že snaha urobiť z človeka (a navyše z dieťaťa) niečo, čo nie je, sa môže vypomstiť...v podobe obetí. Ten záver bol strhujúci, ale ísť na akciu, chytať niekoľkonásobného vraha neozbrojený, mi pripadá naivné až hlúpe.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (4.12. - 17.12.)

04.12.2017


Knižní novinky (20.11. - 3.12.)

21.11.2017


Citáty z knihy (1)

Vím, že si někdy stěžuju na manželku a všechno možné, ale zatraceně, člověk si vůbec neuvědomuje, co má.


Kniha Otevřený hrob v seznamech

v Právě čtených27x
v Přečtených2 647x
ve Čtenářské výzvě121x
v Doporučených138x
v Knihotéce714x
v Chystám se číst488x
v Chci si koupit125x
v dalších seznamech17x