Nikdy přehled

Ken Follett

Nejnovější dramatický špionážně-politický thriller z pera mistra vypravěče přináší poutavý, akční i hluboce lidský příběh ze současnosti, ve kterém se mírově smýšlející představitelé tajných služeb a špičky světových velmocí snaží zabránit katastrofě. Na začátku čelí drobným lokálním konfliktům – v saharské poušti či na Korejském poloostrově –, ty však kvůli eskalaci odvet ve stylu „oko za oko, zub za zub“ mohou velice rychle přerůst ve světovou válku, jako se to stalo už v minulosti. A Ken Follett varuje: snažme se, aby k tomu nedošlo znovu. Nikdy. Protože se současným arzenálem zbraní by nás už nejspíš nečekala žádná budoucnost...... celý text

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha od Kena Folletta přináší aktuální a mrazivou tematiku. Mnozí čtenáři oceňují její čtivost a napětí. Postavy jsou dobře vykreslené a příběh se odehrává v různých prostředích. Někteří čtenáři však kritizují zdlouhavé pasáže a slabší dějové linky. Celkově se jedná o dílo, které vyvolává silné emoce a zamyšlení nad současným světem. Více v komentářích.

Komu by se kniha Nikdy mohla líbit?

• Čtenáři, kteří se zajímají o politické thrillery
  • Fanoušci Kena Folletta a jeho předchozích knih
  • Milovníci napínavých a aktuálních příběhů
  • Čtenáři hledající realistické pohledy na mezinárodní vztahy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nikdy. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Kam77
27.01.2026

Často přemýšlím, čím to je, že i když je děj příběhů, které vzešly z pera pana Folletta, tak předvídatelný, jeho knihy se čtou snadno a mají rychlý spád. Odpověď jsem zatím nenašla a na každou jeho novou knihu se těším a ráda si ji přečtu.
Námět této je děsivě odstrašující, o to víc, že je až neskutečně skutečný. I tak doufám, že tento příběh ani žádný jemu podobný se nestane reálným a zůstane vždy jen výplodem spisovatelské fantazie.

všech 62 komentářů

Související novinky - Nikdy (6)

TOP 10 nejprodávanějších knih minulého týdne

06.04.2022

TOP 10 nejprodávanějších knih minulého týdne

30.03.2022

10 nejprodávanějších knih minulého týdne

23.03.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Číňani nemusí dělat ústupky každé skupince, která stojí v cestě pokroku, protože chce chránit hnízdiště nějaké malé sýkoře parukářce

Kniha Nikdy v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně248x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi

Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:

Chci vypnout reklamy

Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium

Ken Follett také napsal(a)

Ken Follett
britská, 1949