Nejkrásnější české pohádky přehled

Nejkrásnější české pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/253690/mid_nejkrasnejsi-ceske-pohadky-253690.jpg 5 2 2

V této nádherné knize najdete ty nejkrásnější české pohádky. Děti jim naslouchají již po generace, a tak jsme je pro ně převyprávěli moderním, snadno srozumitelným jazykem. Příběhy jsou výborně doplněny překrásnými ilustracemi, které potěší oko každého, nejen malého čtenáře.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nejkrásnější české pohádky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

petraj30
21.02.2021 5 z 5

Nádherné pohádky a nádherné obrázky. Sice jsou to všechno pohádky, které známe z dětství jen v nové obalu, ale mě takové nikdy neomrzí. Je pravda, že takové pohádky jsem dlouho nečetla, tak jsem si je večerníčkovým čtením alespoň připomněla. Jsou tou pohádky od Boženy Němcové a Karla Jaromíra Erbena a ty já mám moc ráda ať už v televizi nebo v knize. Jsem ráda, že i syn má tyto pohádky rád (už ani nevím co jiného bych mu četla:-))

knihamouder
09.02.2017 5 z 5

Pěkné pohádky, které jsou doplněny hezkými obrázky. Četla jsem dětem, pohádky se jim moc líbily. Naleznete zde známé pohádky jako je např. Hrnečku vař nebo Třetí princ a mnoho dalších.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nejkrásnější české pohádky v seznamech

v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst1x