Nejkrásnější české pohádky

Nejkrásnější české pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/253690/mid_nejkrasnejsi-ceske-pohadky-253690.jpg 5 2 2

V této nádherné knize najdete ty nejkrásnější české pohádky. Děti jim naslouchají již po generace, a tak jsme je pro ně převyprávěli moderním, snadno srozumitelným jazykem. Příběhy jsou výborně doplněny překrásnými ilustracemi, které potěší oko každého, nejen malého čtenáře.

Přidat komentář

petraj30
21.02.2021 5 z 5

Nádherné pohádky a nádherné obrázky. Sice jsou to všechno pohádky, které známe z dětství jen v nové obalu, ale mě takové nikdy neomrzí. Je pravda, že takové pohádky jsem dlouho nečetla, tak jsem si je večerníčkovým čtením alespoň připomněla. Jsou tou pohádky od Boženy Němcové a Karla Jaromíra Erbena a ty já mám moc ráda ať už v televizi nebo v knize. Jsem ráda, že i syn má tyto pohádky rád (už ani nevím co jiného bych mu četla:-))

knihamouder
09.02.2017 5 z 5

Pěkné pohádky, které jsou doplněny hezkými obrázky. Četla jsem dětem, pohádky se jim moc líbily. Naleznete zde známé pohádky jako je např. Hrnečku vař nebo Třetí princ a mnoho dalších.