Město nebeského ohně přehled

Město nebeského ohně https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/398783/bmid_mesto-nebeskeho-ohne-ssQ-398783.jpeg 5 1588 1588

Na svět lovců stínů padla temnota, zavládl chaos a zkáza. Clary, Jace, Simon a jejich přátelé se nyní musí spojit proti největší hrozbě, jaké kdy čelili – Claryinu vlastnímu bratrovi. Sebastian Morgenstern přešel do útoku a systematicky zasévá rozkol do řad lovců stínů. Pomocí Poháru smrti mění lovce stínů v bytosti z nočních můr, rozvrací rodiny, odtrhává od sebe milence a jeho temná armáda se stále zvětšuje. Nic na tomto světě nemůže Sebastiana porazit, leda by se někdo odvážil do světa démonů, kde se ukrývá poslední naděje...... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , #booklab
Originální název:

City of Heavenly Fire , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město nebeského ohně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (225)

mskamila
31.03.2023 5 z 5

Poslední díl se mi ohromné líbil. Byl to nejlepší díl ze všech byl napínavý, zajímavý a konec byl dost nečekaný už jsem se bála ze to skončí špatně ale ikdyz to nebyl klasicky dobrý konec tak se mi moc líbil .

janik6969
17.01.2023

strašně, strašně dlouhé


Kate3003
24.11.2022 5 z 5

Poslední díl této série se povedl i když uzavření Pekelných strojů to nepřekonalo, přesto bylo skvělé. Došlo na rozuzlení všech vztahů a doplnění příběhu o další velmi zajímavé postavy. Líbilo se mi, že i přesto že příběh skončil “šťastně” nebyl to typický happy end ve stylu vše odpuštěno a nikomu se nic nestalo. Lovci stínů jsou koje srdcovka a jsem ráda, že jsem konečně dočetla i tuto sérii. Přestože mě Clary dost rozčilovala a Jace mi jako správný zástupce své rodiny také dokázal lézt na nervy oba jsem je nakonec měla celkem ráda, ale moje nej postavou asi zůstane Magnus a Alec. Celkové zpracování světa stínů a vzájemné propojení všech sérií a doladění všech detailů je prostě úžasné.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Hrdinové nemusí vždycky zvítězit. Někdy také prohrávají. Ale bojují dál a vždycky se vrátí. Nevzdávají se. Právě to z nich dělá hrdiny. (Clary Fray)


Kniha Město nebeského ohně v seznamech

v Právě čtených47x
v Přečtených2 650x
ve Čtenářské výzvě144x
v Doporučených235x
v Knihotéce850x
v Chystám se číst767x
v Chci si koupit316x
v dalších seznamech26x