Mesto nebeského ohňa přehled

Mesto nebeského ohňa https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/409899/bmid_mesto-nebeskeho-ohna-4CC-409899.jpg 5 1588 1588

V epickom finále Nástrojov smrteľníkov – najpopulárnejšej mestskej fantasy súčasnosti – sa musí Clary s ostatnými Tieňolovcami postaviť najväčšiemu zlu na svete: Clarinmu bratovi. Nočné mory sa stali skutočnosťou. Sebastianovi Morgensternovi sa podarilo rozdúchať nepokoje medzi Tieňolovcami. S Pekelnou čašou v rukách premieňa Tieňolovcov na temné stvorenia, ktoré sa musia postaviť proti vlastným rodinám i milovaným. Vystrašení Tieňolovci hľadajú útočisko v Idrise, no so všetkými bojovníkmi proti temnote za začarovanými hranicami ich domoviny, kto ochráni svet pred démonskou inváziou? Keď sa prezradí najhrozivejšie sprisahanie proti Tieňolovcom v dejinách, Clary, Jace, Isabelle, Simon a Alec musia zutekať pred hnevom Rady. Na ceste za zbraňou schopnou zničiť Sebastiana vkročia do démonských dimenzií, kam Tieňolovci nikdy nezavítali a z ktorých sa ešte žiaden smrteľník nevrátil živý... V šiestom a poslednom pokračovaní celosvetovo megaúspešnej ságy Nástroje smrteľníkov musia čitatelia obetovať životy obľúbených hrdinov, vzdať sa lásky, pre ktorú mnohí padli, a vyrovnať sa so zmenou sveta, ktorý už nikdy nebude taký ako predtým.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

City of Heavenly Fire , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mesto nebeského ohňa. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (225)

mskamila
31.03.2023 5 z 5

Poslední díl se mi ohromné líbil. Byl to nejlepší díl ze všech byl napínavý, zajímavý a konec byl dost nečekaný už jsem se bála ze to skončí špatně ale ikdyz to nebyl klasicky dobrý konec tak se mi moc líbil .

janik6969
17.01.2023

strašně, strašně dlouhé


Kate3003
24.11.2022 5 z 5

Poslední díl této série se povedl i když uzavření Pekelných strojů to nepřekonalo, přesto bylo skvělé. Došlo na rozuzlení všech vztahů a doplnění příběhu o další velmi zajímavé postavy. Líbilo se mi, že i přesto že příběh skončil “šťastně” nebyl to typický happy end ve stylu vše odpuštěno a nikomu se nic nestalo. Lovci stínů jsou koje srdcovka a jsem ráda, že jsem konečně dočetla i tuto sérii. Přestože mě Clary dost rozčilovala a Jace mi jako správný zástupce své rodiny také dokázal lézt na nervy oba jsem je nakonec měla celkem ráda, ale moje nej postavou asi zůstane Magnus a Alec. Celkové zpracování světa stínů a vzájemné propojení všech sérií a doladění všech detailů je prostě úžasné.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Hrdinové nemusí vždycky zvítězit. Někdy také prohrávají. Ale bojují dál a vždycky se vrátí. Nevzdávají se. Právě to z nich dělá hrdiny. (Clary Fray)


Kniha Mesto nebeského ohňa v seznamech

v Právě čtených47x
v Přečtených2 650x
ve Čtenářské výzvě144x
v Doporučených235x
v Knihotéce850x
v Chystám se číst767x
v Chci si koupit316x
v dalších seznamech26x