Stín pochybnosti přehled

Stín pochybnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332404/bmid_stin-pochybnosti-Yxf-332404.jpg 4 147 147

Morgan Vineová série

1. díl >

Danny je ve vězení, protože ho na základě pochybných důkazů odsoudili za vraždu nevlastní dcery. Morgan ale ví, že je nevinný. Její milovaný Danny by přece neublížil ani mouše. Sama mu pomáhá, aby se jeho případem zabýval odvolací soud a Danny se znovu dostal na svobodu. Jenže pak beze stopy zmizí její vlastní dcera a Morgan musí čelit mučivé nejistotě: Co když se fatálně zmýlila? Mohla by její životní láska nakonec přece jen být nelítostným vrahem.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

Without Trace , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stín pochybnosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (45)

DaBuco
11.06.2024 5 z 5

Knihu ani autora jsem neznal, ale když jsem se začetl do prvních stránek byl jsem mile překvapený. Výborný psychothriller se vším všudy.

Nuttelka
27.05.2024 audiokniha 5 z 5

Po průměrné knize od Lapeny jsem si spravila chuť touto audioknihou.. Těžko jsem poslech přerušovala, nejradši bych ji dala na jeden zátah, jak jsem byla zvědavá, co si na nás autor připravil.. Napětí od začátku do konce, propletence, komu člověk může věřit?, Morgan to vůbec neměla jednoduché.. a co se týče úplného vyplutí pravdy na povrch, něco jsem si tipla, něco mě opravdu překvapilo, poslech určitě doporučuji, Lucie Štěpánková dodala knize ten správný "šmrnc".. za mě naprostá spokojenost!!


annettka1098
29.04.2024 audiokniha 5 z 5

Příběh je plný zvratů a nečekaných událostí. Interpretka Lucie Štěpánková skvěle vystihuje svým projevem atmosféru strachu a nejistoty, která provází každou stránku a já jsem hodně často napětím ani nedýchala. Mé odhady na pachatele se neustále střídaly, nicméně celý příběh byl tak dokonale zamotaný, že jsem neměla šanci to celé odhalit.

V celém textu jsem nenašla hluchá místa a musím říct, že toto byl hodně svižný thriller, který rozhodně stojí za poslech či přečtení.

všechny komentáře

Související novinky (1)

„Dodržuj všechny pravidla, přijdeš o všechnu zábavu…“

02.11.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Zfilmováno

Stín pochybnosti (2002)


Kniha Stín pochybnosti v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených172x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených11x
v Knihotéce163x
v Chystám se číst120x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

2017  86%Stín pochybnosti
2017  77%Zabij mě znovu