Modrá přehled

Modrá
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270607/bmid_modra-RKD-270607.jpg 4 424 424

„Co se stane, když je pravda unášena vlnami pryč z našeho dosahu…“ Poklidný výlet na moři? Ani náhodou! Koupání v průzračné vodě a popíjení tropických koktejlů se až příliš brzy promění ve zlověstnou noční můru… Lana a její nejlepší kamarádka Kitty se vydají hledat svobodu a dobrodružství. Jejich sen volně cestovat se jim splní, když získají možnost plavit se na Modré – jachtě, která pluje z Filipín na Nový Zéland. Spolu se svými novými přáteli rychle podlehnou kouzlu vzdálených ostrovů a divokých večírků na jachtě. Z ráje se ale brzy stává peklo – Lana a Kitty zjišťují, že každý na palubě má nějaké tajemství, a navíc jeden z jejich nových přátel po jedné hádce záhadně zmizí... Nebezpečné vlny nedůvěry a lží ohrožují nezávazné letní dobrodružství na lodi, někteří se však svého vysněného ráje nehodlají jen tak vzdát… a to za jakoukoli cenu!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The blue , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Modrá. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (166)

Werule88
18.07.2024 2 z 5

Bohužel nic moc.....

LeSk
26.06.2024 4 z 5

Super čtení, hrozně mě bavilo, jak bude děj pokračovat. Knihu velmi chválím. Co mi ubírá na hvězdičce je fakt, že v knize bylo velmi mnoho pravopisných chyb, to by se stávat nemělo. Knihu a autorku doporučuji.


Vesper001
05.06.2024 4 z 5

"Jachta nevypráví jen jeden příběh, odehrává se na ní tolik příběhů, kolik je členů posádky." Když je idylka příliš idylická, malér není daleko. Modrá má podobný koncept jako Trosečníci, opět je tu skupina lidí na malém prostoru daleko od civilizace a střídání minulosti s přítomností. Prostředí jachty se mi líbilo víc než ostrov a závěrečný (myslím ten úplně závěrečný) zvrat opravdu překvapil. Kniha je čtivá, svižná, děj hezky plyne. Chvílemi člověka hezky kolébá na vlnách a jindy naopak připomene, že na pevnině je to taky fajn. ;)

všechny komentáře

Související novinky (1)

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

05.08.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Zfilmováno

Modrá (2002)


Kniha Modrá v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených533x
ve Čtenářské výzvě65x
v Doporučených33x
v Knihotéce259x
v Chystám se číst245x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech3x