Krutý měsíc přehled

Jana Jašová

Detektivka s prvky thrilleru od oceňované autorky románu Znič to jméno. Druhé covidové Velikonoce. Zemi svírají nejpřísnější epidemická pravidla včetně zákazu nočního vycházení. Přesto se Tamara uprostřed noci probudí v autě na lesní cestě. Je celá od krve a z posledních hodin si nic nepamatuje. Netuší, čí je ta krev, ani kam zmizel její čtrnáctiletý syn Ben. Vesnici v Lužických horách, kde trávila matka se synem sváteční víkend, posedne paranoia. Kam až vedou kořeny spletitého případu? A podaří se chlapce najít, než se po něm nadobro slehne zem?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krutý měsíc. Přihlašte se a napište ho.

santa1212
předevčírem 5 z 5

Nejlepší, nejlepší, nejlepší. Moje první kniha od autorky a musim říct, že jsem se nedokázal odtrhnout. Jak to, ze jsem Janu Jašovou dosud míjel?? Tohle je thriller jak ma byt. Ma spad, je komplexní ale zase ne překombinovaný, je uvěřitelný, postavy jsou reálné, a hlavně na každé stránce napjatě čekáte, co se stane na te příští. Za mě velká pecka a jdu na další autorčiny knihy :-)

Hvězdinka
12.07.2025 3 z 5

Po Dravé zvěři napospas zklamání. Čtivé je to velmi a začátek mě nadchnul, ale pak se to tak vše stále točilo v kruhu a nebylo cesty ven. Téma je to bezesporu závažné, ale tady z toho vzešla taková hořká pachuť, bohužel.

Safrika
24.06.2025 5 z 5

Joooo, tak tohle muzu, tohle me bavilo, cetlo se skvele a uz koukam po dalsich knihach od autorky!

Související novinky - Krutý měsíc (1)

Pohřbení andělé, Závěj a další knižní novinky (44. týden)

29.10.2023

Ocenění knihy (2)

2024 - Magnesia Litera (Litera za detektivku)
2014 - Magnesia Litera

Kniha Krutý měsíc v seznamech

v Mé knihovně145x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)