Království hříchu přehled

Království hříchu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/475483/mid_kralovstvi-hrichu-z43-475483.jpeg 4 668 668

Mount Trilogy série

< 3. díl

Co je moje, bude moje navždycky, a to včetně Keiry Kilgoreové. Už nestačí, že je mojí dlužnicí. Už nestačí, že mi patří její tělo. Chci něco víc. Snaží se vzdorovat, ale nikdy se jí nevzdám. Nic nás nerozdělí. Ani ona. Ani moji nepřátelé. Nikdo. Svůj dluh může splatit pouze jediným způsobem – svým srdcem. Království hříchu je závěrečný díl trilogie o Lachlanu Mountovi.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Sinful Empire , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království hříchu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (114)

Knihotyna
06.05.2024 4 z 5

Pokud Vám stejně jako mě nesedl první díl, tak rozhodně pokračujte k těm ostatním! :D
Třetí díl byl nejlepší z celé série - tajemství vyšla najevo, srdce dostalo hlavní slovo a oba hlavní hrdinové se ustálili v tom, kam patří a kde chtějí být :)!

---CO SE MI LÍBILO---
- kapitoly z minulosti - to bylo zkrátka boží!
- veškeré vysvětlené tajemství a záludnosti - tady to do sebe krásně celé zapadlo!
- ty situace, kdy se pro mě stejně jako pro Keiru z Mounta stal Lachlan :) - je prostě boží, když z tvrdohlavého berana dokáže jedna žena udělat milého beránka :D (aspoň pokud jde o ni :))
- na počátku příběhu jsem mezi hlavními hrdiny nevnímala chemie, tady se to však změnilo a fandila jsem jim, co to dá! Především kapitoly z nemocnic mi pro ně rvaly srdce! :)

HankaJosefiova
14.04.2024 5 z 5

Jak jsem tak četla první a druhý díl, bylo mi strašně líto, že už mi zbývá pouze ten třetí a přitom vlastně tak žalostně málo stránek příběhu, který jsem hltala jako blázen. Obě hlavní postavy jsem zbožňovala. Podle mě to nejde moc jinak. Jediné co bych vytýkala je překlad, který byl občas trochu kostrbatý. A slovo šoustat bych alespoň někdy vyměnila za šukat ale to už by to bylo moc dokonalý. Díky.


Books_by_Dee
20.02.2024 4 z 5

Přečti si něco od Meghan Marchové říkaly, a tak jsem udělala . a panebože Nemohla jsem přestat Dočteš první díl a kvůli cliffhanger potřebuješ hned další a vlastně hned ten další... Naprosto jsem příběhu propadla a zamilovala jsem se do bad boye Lachlana Mounta.

Příběh se odehrává v New Orleans, což je super změna scenérie pro mě, to rozhodně hodnotím pozitivně. Je to zase trochu něco jiného. Lachlan Mount je jméno se kterým nechceš mít nic společného. Když se však rozhodne, že mu Kiera, místní ředitelka palírny, bude patřit, tak se před ním nikam neschová. (No a ona vlastně ani nechtěla, že?) Propadla mu stejně tak jako já, takže se jí vůbec nedivím. Miluju v knihách tyhle dominantní týpky, co si myslí, že jim patří svět!

Mělo to dokonalý zápletky, drama – a ten sex! Panebože! 5 plamínků naprosto jasných. Za mě nejlepším dílem série je jednoznačně Vzdorující královna.

A když jsem dočetla tuhle sérii, nebyla jsem prostě schopná číst nic jiného než další její sérii, která lehce na tuhle navazuje. New Orleans je droga!

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

02.09.2021


10 nejprodávanějších eknih (červen)

29.07.2021


Knižní novinky (25. týden)

20.06.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Království hříchu v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených939x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených45x
v Knihotéce322x
v Chystám se číst135x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech12x