Dolů mezi mrtvé přehled

Dolů mezi mrtvé https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/437827/bmid_dolu-mezi-mrtve-fOi-437827.jpg 4 26 26

Někdo odhalil Spider-Manovu tajnou identitu... a nyní hodlá tyto informace využít, aby zničil všechno, na čem Petru Parkerovi záleží! Síťomilný hrdina se snaží ochránit svou rodinu a přátele před pomstou tajemného šílence a sáhne si na samé dno svých sil, kde leží hranice, kterou přísahal, že nikdy nepřekročí.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dolů mezi mrtvé. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Norri
07.06.2023 4 z 5

Na tento komiks jsem se hodně těšil. Vždyť ho dělal Mark Millar, Terry Dodson a Frank Cho! To nemůže být špatné! Při čtení však mé nadšení zchladlo. Ukázalo se, že je obyčejná superhrdinská mlátička. Příběh není špatný a dobře odsýpá. Peter Parker se dostává do stále větších sraček a hledá pomoc kde se dá. Jenomže situace je stále horší a horší a Peter Parker nemá nejmenší tušení co se děje a jak z toho ven. Celé je to docela drsné a krvavé. Vystřídají se tam snad všichni Spider-manovi nepřátelé, což je docela otravné. Nejvíce mi ale chyběl nějaký přesah ze superhrdinského žánru. Něco navíc, jako měl třeba Kevin Smith ve Zlu v lidských srdcích (oba příběhy spojuje Terry Dodson jako kreslíř).

Co se týče kresby, tak je pěkná. Vím, strohé konstatování vzhledem k tomu, že mám kresbu Terryho Dodsona i Franka Choa rád. Tady odvedli standardně dobrou práci, ale nějak se to v tom superhrdinském ději ztrácí. Vlastně ani nevím, co kreslil Dodson a co kreslil Cho. Poznal jsem jenom Frankova jezevčíka a Komiksáka že Simpsonových.

mirec88
02.03.2023 4 z 5

Ďalší vynikajúci príbeh, tentoraz len prvá časť dlhého 12-dielneho príbehu v ktorom hrozí, že tajná identita Spidermana bude odhalená a veru niekto aj vie, že to je Peter Parker a siahne mu na veľmi blízku osobu, ale kto to je sa dozvieme až v druhej časti, ktorú ešte dnes večer dám. Plný počet nedávam len preto, že čakám na finále.


Hor89
11.12.2022 3 z 5

Čtrnáctý díl komiksového výběru je trochu dospělejší Spider-manovský komiks s pěknou kresbou. Příběh je docela dobrý, ale čekal jsem dle recenzí větší pecku. A moc nechápu proč je dokončení příběhu až v čísle osmnáct. Na druhou stranu v této edici aspoň příběh vyšel celý - v Ultimátním komiksovém kompletu poslední třetina příběhu chybí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dolů mezi mrtvé v seznamech

v Přečtených27x
v Doporučených1x
v Knihotéce26x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit4x