Pohřbené kosti přehled

Pohřbené kosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500929/bmid_pohrbene-kosti-nQD-500929.jpg 4 826 826

Detektiv Josie Quinnová se těší na poklidnou večeři se svým přítelem Noahem u jeho matky. Když k ní však přijedou, najdou ji za domem na zahradě. Bez známek života a s ústy plnými hlíny. Během vyšetřování se objevuje spousta záhadných fragmentů a stop, se kterými si Josiin tým neumí poradit, ať už jde o růženec zahrabaný v hlíně poblíž těla Colette Fraleyové nebo o flash disk se jménem Drew Pratt, nejslavnější pohřešované osoby v Dentonu. Jakmile se Josie ponoří hlouběji do Prattova případu, rychle zjistí, že měl bratra. I ten byl pohřešován do té doby, než jeho tělo vyplavila řeka. Postupně se vynořuje víc a víc souvislostí a Josie začíná váhat. Je možné, že by se Noahova matka, laskavá a spořádaná Colette, zapletla do zločinu? A přežije její křehký vztah s Noahem takové obvinění? Josie a její tým postupuje v pátrání pomalu vpřed, ale vrah je tentokrát o krok před nimi a obětí stále přibývá. Je zřejmé, že se pachatel nezastaví, dokud nebude jeho a Colettino tajemství navždy pohřbeno. Jak hluboko je Josie připravena kopat, aby našla pravdu?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

The Bones She Buried , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřbené kosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (197)

AraRos
včera 5 z 5

Další výborný díl. Slupnuto jako malina, jsem navýsost spokojená.

bumble
17.07.2024 4 z 5

Chvíli mi trvalo, než jsem si na Josie zvykl, ale jsem rád, že v sérii pokračuji.
Tento díl měl podobný mustr, jako předešlé díly a tudíž se opět jednalo o členy nebo známé policejní "rodiny". Tentokrát o smrt matky Noaha.
Celý případ byl značně zamotaný neboť na světlo přicházely nové a nové skutečnosti a kolem smrti Collete visel velký otazník. Společně s týmem se však Josie povedlo celé rozlousknout a dát odpovědi i na ostatní vraždy, které během vyšetřování přibývaly.
Těším se na další díl.


KlariN
10.07.2024 3 z 5

Nedopatřením jsem vlítnul rovnou do páté knihy série. Neurážející, celkem v pohodě detektivka, ve které mně kromě permanentních reminiscencí na předešlé díly prudila především milostná linie hlavní hrdinky, a jejího aktuálně těžce zkoušeného partnera. Čistý průměr.

všechny komentáře

Související novinky (8)

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023


10 nejčtenějších knih (prosinec)

15.12.2022


10 nejprodávanějších eknih (říjen)

14.11.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Pohřbené kosti v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených1 092x
ve Čtenářské výzvě85x
v Doporučených48x
v Knihotéce338x
v Chystám se číst265x
v Chci si koupit105x
v dalších seznamech8x