Hell Boys přehled

Hell Boys
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340666/bmid_hell-boys-Sbo-340666.jpg 4 306 306

Hot Boys série

< 2. díl

Osamělé ženy z Chicaga vědí, kam zavolat, když chtějí mužskou společnost. O jejich spokojenost se postarají pánové z Hell Boys, agentury, která bohatým dámám zajišťuje doprovod na společenské akce… i trochu víc. Jedním z „pekelných chlapců“ je i Ryan Christensen, sexy mizera, který si umí své zákaznice omotat kolem prstu. Když ale dojde k brutální vraždě jedné z jeho klientek, Ryan zjišťuje, že skutečné peklo teprve začíná. Netuší, komu se připletl do cesty, jisté je pouze jedno: jde mu o život… Líbil se vám Chris Raines, hrdina předchozího autorčina románu Hot Boys? Pak si jistě oblíbíte i „hellboye“ Ryana Christensena a jeho povedené kolegy. Erotikou, akcí, napětím a romantikou nabité Chicago leží nadosah, stačí se začíst…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hell Boys. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (65)

petraj30
26.02.2024 2 z 5

Tohle se moc nepovedlo. Nějak jsem se nedokázala na čtení soustředit ani když všemu dominovala linka s velkou dávkou násilí. Nezaujala mě ani erotická linka a popravdě ani moc nevěřím, že by hlavní hrdinové tvořili pár déle než je vůbec možné.
První díl se mi líbil víc a byl uvěřitelnější.

monika0181
25.12.2023 4 z 5

Tento příběh se mi líbil méně než první. Víc kriminální než aby byl opravdu o Hell boys. Přesto kniha byla čtivá, vtáhla Vás do děje a užila jsem si jí.
Na českou autorku jsem byla velmi příjemně překvapena. Pokud vyjde něco dalšího, ráda si přečtu.


MAU256
21.07.2023 4 z 5

Přede dveřmi s číslem pokoje, který mi Marla nadiktovala, jsem se zastavil. V krku mě pálil vlastní dech, možná díky ústní vodě, kterou jsem si ve výtahu stříknul do pusy. Vzal jsem mezi prsty klepátko a párkrát ťuknul do dveří. Když otevřela, rozpadl jsem se.


Příběh Ryana, který si prošel pěknými srač..mi, ale nakonec z toho vyšel jako vítěz. Sice opustil práci, která ho do určitého bodu dost bavila, ale zato dostal mnohem víc, než kdy očekával. Kniha byl velice čtivá prodchnutá sexem, ale i vraždou, násilím, a taky s malou vzpomínkou na předchozí díl, ale hlavně se skvělým koncem. Rozhodně jsem se nenudila.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hell Boys v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených484x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených25x
v Knihotéce239x
v Chystám se číst103x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech3x