Znamení vlka přehled
Úvodní díl eroticky laděného fantaskního románu líčí příběh nevšední dívky Tori, jejíž dětství a dospívání se nedá považovat za zcela obyčejné. Co za tím vším je Tori zjistí až ve Spojených státech, kde se odhodlá začít žít nový život. Tori neměla zrovna normální dětství a dospívání. Ani ona sama není tak docela "normální". Ale co je doopravdy zač, to zjistí na druhém konci světa, kde chce začít nový život. A ten také opravdu začne. Sama však netuší, jak moc jiný bude. Do cesty, mezi stehna a následně do srdce se jí připlete alfa smečky lykantropů se slabostí pro zrzavé slovanské typy… Slovo "vlkodlak" je na místě, ale oni si tak neříkají. Jsou lycas. Jejich svět není uhlazený a snadný. Je to svět příšer, svět boje, krve a sexu. A Tori se toho všeho dostane víc, než by kdy tušila…... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znamení vlka. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 89 komentářůSouvisející novinky - Znamení vlka (0)
Kniha Znamení vlka v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 683x |
| ve Čtenářské výzvě | 48x |
| v Doporučených | 48x |
| v Mé knihovně | 258x |
| v Chystám se číst | 177x |
| v Chci si koupit | 21x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Markéta Marková také napsal(a)
| 2012 | Znamení vlka |
| 2012 | Hot Boys |
| 2015 | Hell Boys |
| 2013 | Krvavý písek |
| 2010 | Dvory velmožů s erbem růže: Všední a sváteční dny posledních Rožmberků a pánů z Hradce |

81 %
74 %
Znamení vlka
(SPOILER) Optikou dnešní doby bych mohla knize vytknout hodně. Hrdinku každý chce, je krásná a neví o tom, mužské postavy jsou z ní na větvi, ženské jsou buď jeptišky nebo děvky (obrazně řečeno). Jediná výrazná gay postava je slabá, afektovaná, nikdo ho nebere vážně, ale hrdinka ho má moc ráda (twink and a redhead) - nemluvě o tom, co si zažije v rámci příběhu (což mě překvapilo asi nejvíc, že se autorka explicitně vydala tímhle směrem). Stereotypy jsou na každém rohu, chyběla hloubka. Co oceňuji je příjemný, lidový humor, one liners, česká reprezentace. Napsáno je vše vcelku zručně, děj plyne rychle. Romantická linka... No. Řekněme, že jde o otázku preferencí a já Rubena určitě nepreferovala. Erotické scény byly přítomny. Kniha čerpá značnou inspiraci ze série Anita Blake, což se nedá nevidět (zdravím Jean-Clauda, jako Eliahovi mu to sluší), ale to mi zas tolik nepřekáželo. Spíš že se autorka inspirovala i všemi nedostatky.
Nicméně, kniha vyšla před víc než deseti lety, na pláži jsem ji spokojeně dočetla, vyvolala emoce, zasmála jsem se. Jako lehké čtení, zvlášť pro fanoušky paranormálních romancí, je to dobré.