Hell Boys

Hell Boys https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340666/bmid_hell-boys-Sbo-340666.jpg 4 305 65

Hot Boys série

< 2. díl

Osamělé ženy z Chicaga vědí, kam zavolat, když chtějí mužskou společnost. O jejich spokojenost se postarají pánové z Hell Boys, agentury, která bohatým dámám zajišťuje doprovod na společenské akce… i trochu víc. Jedním z „pekelných chlapců“ je i Ryan Christensen, sexy mizera, který si umí své zákaznice omotat kolem prstu. Když ale dojde k brutální vraždě jedné z jeho klientek, Ryan zjišťuje, že skutečné peklo teprve začíná. Netuší, komu se připletl do cesty, jisté je pouze jedno: jde mu o život… Líbil se vám Chris Raines, hrdina předchozího autorčina románu Hot Boys? Pak si jistě oblíbíte i „hellboye“ Ryana Christensena a jeho povedené kolegy. Erotikou, akcí, napětím a romantikou nabité Chicago leží nadosah, stačí se začíst…... celý text

Přidat komentář

petraj30
26.02.2024 2 z 5

Tohle se moc nepovedlo. Nějak jsem se nedokázala na čtení soustředit ani když všemu dominovala linka s velkou dávkou násilí. Nezaujala mě ani erotická linka a popravdě ani moc nevěřím, že by hlavní hrdinové tvořili pár déle než je vůbec možné.
První díl se mi líbil víc a byl uvěřitelnější.

monika0181
25.12.2023 4 z 5

Tento příběh se mi líbil méně než první. Víc kriminální než aby byl opravdu o Hell boys. Přesto kniha byla čtivá, vtáhla Vás do děje a užila jsem si jí.
Na českou autorku jsem byla velmi příjemně překvapena. Pokud vyjde něco dalšího, ráda si přečtu.


MAU256
21.07.2023 4 z 5

Přede dveřmi s číslem pokoje, který mi Marla nadiktovala, jsem se zastavil. V krku mě pálil vlastní dech, možná díky ústní vodě, kterou jsem si ve výtahu stříknul do pusy. Vzal jsem mezi prsty klepátko a párkrát ťuknul do dveří. Když otevřela, rozpadl jsem se.


Příběh Ryana, který si prošel pěknými srač..mi, ale nakonec z toho vyšel jako vítěz. Sice opustil práci, která ho do určitého bodu dost bavila, ale zato dostal mnohem víc, než kdy očekával. Kniha byl velice čtivá prodchnutá sexem, ale i vraždou, násilím, a taky s malou vzpomínkou na předchozí díl, ale hlavně se skvělým koncem. Rozhodně jsem se nenudila.

Leído
14.10.2022 5 z 5

Mě tahle knížka bavila a jakože hodně. Bavily mě všechny dějové linky, které se vzájemně doplňovaly: kriminální, erotická, romantická i vnitřní monology vypravěče. Všeho tam bylo tak akorát, aby to tvořilo perfektní celek:

1. kriminální linka nepřevažovala, takže se to nedá považovat za kriminálku, ale byla dostatečným zpestřením romanticko-erotického příběhu a rozhodně mu dodala na napínavosti,
2. erotická linka byla originální, zajímavá. Sexu tam bylo hodně, což mám ráda, ale zároveň se autorka vyhnula popisům tipu vysunul, zasunul..., takže to nebylo tak pornografické, jak by se možná od tématu čekalo,
3. u romantické linky jsem byla skeptická. Přišlo mi, že v tomto prostředí a zrovna mezi těmito postavami to není reálné, ale v tomto směru mě autorka překvapila nejvíc. Nebylo to uspěchané, ani křečovité, ani přehnaně sladké.
4. vnitřní monology byly vtipné, plné metafor a dodávaly knize šmrnc. Díky nim jsme se mimojiné mohli zamilovat do Ridicka.

Kniha mě nevtáhla od první stránky, ale od první věty a nebylo tam jediné hluché místo. Líbila se mi podstatně víc než první díl, ale možná to je jen tím, že chlapy vlnící se u tyče mi nepřijdou dost mužní nebo přitažliví. Tohle bylo podstatně silnější kafe, zajímavé téma, zpracované na jedničku. Další plus za poslední kapitolu, která byla vlastně epilogem. Těším se na další podobné knihy.

Nemůžu si pomoct, ale musím si rýpnout do J.E. Malpas. Škoda, že si tuto knihu nepřečetla před napsáním své série Jedna noc ... Protože nebe a dudy ve prospěch české autorky.

Jita160
05.01.2022 4 z 5

(SPOILER) Za mě velké překvapení a to hlavně že to napsala česká spisovatelka...ty moc nečtu.
Čekala jsem romanťárnu a ono to bylo spíš krimi,ale dost dobrý.
Gigolo který se zamiluje do dcery své klientky,která je brutálně zavražděna???Jooo bylo to boží,moc se mě to líbilo a určitě bych dala další díl...

avalonek
04.08.2021 3 z 5

Nebylo to špatně,ale taky to nebylo tak dobré,takový průměr..Jednou asi stačí.

johana3160
30.06.2021 3 z 5

Neurazi, neprekvapi. M.T.Majar ma svuj styl, ktereho se drzi. Tohle je treti kniha co jsem cetla a byla to celkem klasika.

anna7852
13.03.2021 4 z 5

tak já nevím,čekala jsem že to bude navazovat na první díl a ono ani ne no :-(
ale i tak to bylo hezké čtení i když slabší než první díl

meda2007
20.10.2020 odpad!

Tak jo, v momente kdy prijde koroner jsem musela zkoncit. Ta cestina je vazne strasna. A to je autorka Ceska. Vazne des. Prvni dil, jsem tak nejak prezila, rikala jsem si spatny preklad, cert to vem. Ale ted, kdyz jsem zjistila kdo je autorka, to vazne nedavam.

kacenka6144
14.09.2020 5 z 5

Už první knížka z téhle série nebyla úplně klasickou slaďárnou. A v téhle bylo určitě víc nebezpečí než sexu. U obou jsem se dobře bavila. Chlapské komentáře tady dobře vystihují všechny možné situace. Úplně jsem slyšela svoje kamarády.

Evule114
02.09.2020 4 z 5

Jak to někdy bývá, zkrátka první díl je top a další díly už nejsou tak dobré. V tomto případě to platí i u této knížky, Nemůžu říci, že bych nebyla spokojená. četla se skvěle, ale zkrátka první díl se mi líbil o hodně více. V tomto případě bych byla mnohem radši za vlčí díl :-) ale i tak jsem se pobavila.

jinbr
25.08.2020 4 z 5

Oddychovka, příjemné letní nebo i zimní čtení.

JanaO118
23.08.2020 5 z 5

Super pohodová knížka! A přestože jsem spíš na přírodně - drsnější typy mužů než oholené hezouny, tak se mi "kluci" fakt líbili! Autorka podle mě velmi dobře vystihla pohled Ryana, opravdu jsem věřila, že příběh vypráví chlap.

Jeár13
15.06.2020 2 z 5

Opět mám trochu problémy u této autorky s navazujícími díly. Kniha zábavná, ale dost průhledná, jednoduchá zápletka, snaha o dramatickou zápletku, která byla dost předvídatelná, knihu bych podruhé nečetla. Některé pasáže pobavili, ale najdou se lepší knihy.

adela2230
26.04.2020 5 z 5

Moc jsem neočekávala po prvním díle. Ale dost mě to překvapilo. Je to sice více kriminálka, ale to té knížce dodává jiný směr.

petulkapeta
18.04.2020 4 z 5

Tak ona to byla vic kriminalka..no,ale jinak zajimavy pribeh a libilo se mi jak se to protnulo s prvnim dilem

Myška43
03.03.2020 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Za mě super čtení!!!!

PetraBery
01.09.2019 4 z 5

Další knihy autorky se mi líbily více, přesto pohodové, oddechové a vtipné čtení. Gigolo Ryan, jedna vražda na hotelu a jaké to vlastně je, živit se jako „pekelný chlapec“, tak o tom všem je tato kniha. A mně to bavilo, doufám, že autorka zase něco napíše.

1moniccka
19.08.2019 4 z 5

čekala jsem víc autorka se spletla v žánru asi :-)

marsel
20.01.2019 2 z 5

Celkem dobra kniha.