Galerie mrtvých přehled

Galerie mrtvých
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534311/bmid_galerie-mrtvych-65f310297d194.jpg 5 1725 1725

Robert Hunter série

< 9. díl >

„Jedenatřicet let u sboru, a za ta léta jsem viděl šílených věcí víc než dost, ale kdybych si mohl, než umřu, vybrat jen jednu věc, kterou bych radši neviděl Tak by to byla tahle.“ Tak poručík Losangeleského policejního sboru přivítá detektivy Huntera a Garciu na místě, kde se podle všeho odehrála snad nejotřesnější vražda, jakou kdy vyšetřovali. Brzy po ní následují další, události se vyvíjejí nečekaným směrem a detektivové útvaru ultranásilných zločinů musí spojit své síly s agenty FBI. Společně s nimi se pak vydávají po stopě sériového vraha, jehož loviště nemá hranice, psychopata, pro kterého vraždy zdaleka nejsou jen zabíjení – považuje je za druh umění.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: audiokniha , Audiotéka , Bookmedia
Originální název:

The Gallery of the Dead , 2018


Interpreti: Jakub Saic
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Galerie mrtvých. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (397)

Honey0105
11.06.2024 3 z 5

Můj muž usoudil, že by chtěl také někdy zkusit poslech audioknih. To bylo v době, kdy jsem skončila se sedmým dílem série o Robertovi Hunterovi. Osmý už dával v audiu se mnou. Ten jsme poslechli celý během letní dovolené, kterou jsem z velké části proležela v horečkách a nic než poslouchání jsem nezvládala. Jakmile jsme s dílem skončili, tak byla chvíli pauza, ale po cestě na další dovču muž začal šťourat, zda by se nenašlo pokračování. Říkala jsem, že našlo a pustili jsme se do tohoto dílu. Bohužel se nám poslech táhl. Doma jen tak v klidu u toho nevydržíme, společně posloucháme opravdu jen při delších cestách v autě. Takže nám tato kniha dělala společnost hned několik měsíců. Už jsem z toho byla trochu nervózní, ale naštěstí se mi podařilo udržet nit (a ještě připomínat děj manželovi).
Samotný díl mě opět bavil. Líbilo se mi pošťuchování mezi FBI a Los Angelskou divizí. Na druhou stranu už tu byly i silnější díly. Že půjde v jisté chvíli o Heather bylo jasné už od první zmínky o ní. Přesto mě překvapily události v koňských boxech. Hlavně pak Garcia. A najednou bum, bum a je to u konce. Jdeme hned na další pokračování. Tento díl hodnotím tak na 3.5/5.

Iva095
30.05.2024 5 z 5

Některé díly mě baví více a některé méně. Tento patří mezi ty lepší.


Misoso
05.05.2024 5 z 5

Klasický Carter, opäť nesklamal, komplikovane, prekrútené ale na konci sa dozviete kto, prečo, ako. Dokonalé až mi je ľúto, že v súčasnosti vydáva menej kníh. Prajem príjemný zvyšok slnečného dňa :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

05.11.2018


Citáty z knihy (1)

... Žijeme ve falešným světě - plastovém světě, kde skutečná přirozená krása je nejčistší a nejvzácnější uměleckou formou. Práva krása se nedá vyrobit, ani okopírovat, a z toho důvodu je na vyhynutí, ale práva krása by měla žít věčně. Já se o to postarám. Doufám, že budete schopni pochopit a ocenit opravdové umění.


Kniha Galerie mrtvých v seznamech

v Právě čtených26x
v Přečtených2 420x
ve Čtenářské výzvě145x
v Doporučených126x
v Knihotéce777x
v Chystám se číst391x
v Chci si koupit116x
v dalších seznamech13x