Naučím ťa milovať přehled

Naučím ťa milovať https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169642/naucim-ta-milovat-169642.jpg 4 103 103

Dámy série

< 4. díl

Pôvabná historická romanca od obľúbenej americkej autorky. James Lindford, vikomt Farley, má pred sebou sľubnú politickú kariéru a sobáš s krásnou a urodzenou lady Catherine, no všetky jeho plány stroskotajú, keď ho doženie vlastná minulosť. Jeho rozkošnícky životný štýl nezostane bez následkov: vikomt si privedie do londýnskeho domu dve nemanželské deti. Pred klebetami sa uchýli na vidiecke sídlo, kde však musí čeliť celému radu problémov s deťmi a vedením domácnosti. A navyše, v susedstve býva tá najpríťažlivejšia žena na svete... ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

The Heartbreaker , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naučím ťa milovať. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Senza Jenka
16.08.2023 2 z 5

Kniha nepostrádá myšlenku a zajímavou zápletku a kdyby se autorka vykašlala na tu nesmyslnou nardženost, kterou hlavní hrdinové jako obvykle trpí, mohl to být výborný příběh. Takhle je zase první půlka příšerná a zbytek trochu patetický. Katastrofu završují pravopisné a stylistické chyby a ignorace překladů přechozích dílů (James/Jakub). Jméno hlavní hrdinky mě také nenadchlo a označení "nepřístupná" v názvu je vyloženě výsměch.

Liduka
15.12.2020 3 z 5

Začátek vypadal velice slibně, ale myslím si, že "nepřístupná dáma" by měla více odolávat kouzlu vikomta. SPOILER: Féba se mu doslova nabídla jako na talíři a to mě velice zklamalo a pak už to bylo pouze o tom jednom. Také mě tam velice štvala Izza - hrozný spratek. Škoda. Mohl to být povedený román.


moudivlacek
15.05.2019 5 z 5

Krásné zakončení celé série. Je to romantický příběh. Vikomt, který se postaví čelem ke skutečnosti, že zplodil nemanželské děti. Převezme za ně odpovědnost a hodlá se o ně postarat, jenže vyšší společnost ho za to odsoudí, zplodit nemanželské děti - budiž, postarat se o ně veřejně - ne. Pak je tu mladá dívka, která se stará o nemanželské dítě své sestry. Pomůže vikomtovi s výchovou dětí, a i s pochopením, co je pravá láska.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Naučím ťa milovať v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených178x
v Doporučených5x
v Knihotéce134x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech4x