Galantní protivník přehled

Galantní protivník https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37698/bmid_galantni-protivnik-rRt-37698.jpg 4 126 126

Anglie, 1273-1274 Lady Lilliane byla zaslíbena siru Corbettovi, dřív než se jejich rody staly úhlavními nepřáteli. Po letech si Corbett přijede pro to, co mu právem patří, ale Lilliane se vzpírá dopustit, aby se nenáviděný snoubenec stal vládcem jejich panství. Pomalu se jí však do mysli vkrádají pochybnosti. Ovládne udatný rytíř její srdce?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

My Gallant Enemy , 1990


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Galantní protivník. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Senza Jenka
13.08.2023 3 z 5

(SPOILER) Lilliane je s Corbetem zasnoubená od svých čtrnácti - od té doby se také nesetkali, protože on odjel s následníkem trůnu na křížovou výpravu. Mezitím se vztahy mezi rody obrátily ve válku, nicméně zasnoubení je stále platné. Po návratu rodnému hradu vládne starší bratr a Corbet není vítán. Tak se jede přihlásit o snoubenku - a protože je to nejstarší dcera muže bez syna, její manžel také získá hrad a celé panství, což je pro rytíře bez půdy samozřejmě přitažlivější, než žena. Lillian se proti sňatku divoce bouří, obzvláště poté, co si její mladší sestry mohly (v rámci možností) manžely samy vybrat. Dokonce se pokusí utéct, ale bohužel jí to není moc platné. Po svatbě kontinuita příběhu končí a děj se drobí - zřejmě v (nepříliš úspěšné) snaze o dramatické zvraty. Konec JE maličko akční a samozřejmě šťastný.
Kromě nezbytné mocné sexuální přitažlivosti jsou charaktery hlavních postav trochu schématické a vývoj vztahů málo uvěřitelný.

uzivatel83509
25.07.2023 5 z 5

Krásný příběh přesně, jak to Becnel umí! Určitě doporučuji


oresvo
19.04.2021 3 z 5

Tuhle autorku mám rada, ale tahle kniha byl spis průměr . První polovina se docela vlekla, moc mě to nebavilo ale protože mám tuhle autorku rada dočetla jsem až do konce . Druhá polovina už byla super .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Galantní protivník v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených206x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených8x
v Knihotéce148x
v Chystám se číst29x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech2x