Náhodný gól přehled

Náhodný gól
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531496/bmid_nahodny-gol-65c1fbf54a2cf.png 4 54 54

Carolina Comets série

< 3. díl >

„SOM TEHOTNÁ.“ To mi povedala švagriná môjho spoluhráča po spoločne strávenej noci. Nepočítal som s tým, že Hollis opäť uvidím, a ani vo sne by mi nenapadlo, že s ňou nakoniec budem vychovávať dieťa. Dohodli sme sa na niekoľkých základných pravidlách – dieťa vychováme spoločne, no to je všetko. Žiadny vzťah, žiadna budúcnosť a rozhodne žiadne bozky. Čím viac času však spolu trávime, tým sú hranice medzi nami nejasnejšie. Na ľade som známy svojimi strelami z prvej a mimo neho známosťami na jednu noc, lenže táto hra s Hollis sa práve poriadne skomplikovala... NÁHODNÝ GÓL je samostatný ľúbostný príbeh z hokejového prostredia. Nechýba v ňom známosť na jednu noc, neplánované tehotenstvo, humor, vzrušenie a kopec zábavy!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Zelený Kocúr
Originální název:

One-Timer , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Náhodný gól. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Ešína
08.06.2024 4 z 5

Další ze série slaďáren Carolina Comets.. příjemné , sladké a oddechové.

kirstinrau
21.04.2024 4 z 5

Ďalšia hokejová romanca a ja som nadšená, aj keď priznávam, že môjho obľúbenca Rhodesa z predchádzajúcej časti neprekonala. Napriek tomu som si túto časť užila rovnako. Trop neplánované tehotenstvo bol možno predvídateľný, ale určite to zážitok z čítania nijako nepokazí.
Prvotné zoznámenie bolo naozaj skvelé a páčilo sa mi ako sa ich vzťah hate to love pomaličky formoval. Chápala som obe strany, ich pocity a isté postoje keďže Hollis bola krátko po rozvode a Lowell sa bál zrady po predchádzajúcom vzťahu. Ich jednorazovka bola doslova gól, s ktorým sa museli popasovať a mne osobne to prišlo všetko reálne. Užívala som si to ich iskrenie, ktorému sa bránili. Lowell to možno tak úplne nezvládol ukážkovo na začiatku, ale skôr som videla chybu v tom, že mal problém sa správne vyjadriť a tak najskôr ostatní konali ako si ho vypočuli. Bolo pekné ako Hollis zapadla do hokejovej rodinky a chránili ju. Napokon sa však v Camerona stal ukážkový otecko, o čom nebolo pochýb. Veď bez menšej drámy by to nebolo ono, však?

Nechýbali samozrejme vtipné scény, aj keď mi prišlo, že táto časť bola o niečo vážnejšia a trošku mi to chýbalo. Zbožňujem humor autorky a to ako dokáže vystihnúť aj hokejové prostredie, ktoré naozaj milujem.
Už v príbehu nám mierne autorka napovedá o akú dvojicu pôjde nabudúce a ja sa na ich príbeh rozhodne teším. Túto sériu určite zaradím medzi tie obľúbené, ku ktorým sa rada opäť vrátim.


Literarytwins
05.03.2024 4 z 5

Autorku Teagan Hunter asi netřeba více představovat, mnozí z Vás ji znáte ze série Texting, a mnoho nás už četlo i minimálně jeden díl z této série Carolina Comets. Stojím si stále za tím, že tato hokejová řada u mě v žebříčku oblíbenosti na vyšší příčce a opravdu jsem si ji oblíbila. Nicméně musím říct, že tohle byl pro mě zatím asi nejslabší díl ze série.

Opět jde o takovou tu romantickou oddychovku na pár hodinek čtení. Neurazí, ale asi ani nevystřelí z trenek. Ne, že by se mi vyloženě tento díl nelíbil, jen byl pro mě asi moc prvoplánový a čekala jsem od něj určitě víc. Trochu víc propracovanosti, možná nějakou propracovanější zvrat a byla bych spokojena asi více.

U Lowella jsem asi čekala také trošku ostřílenějšího pardála, když dělá kapitána týmu, bohužel na mě místy působil spíš jako hadrová bábika která s sebou nechala zametat. A nepopírám jeho předchozí zklamání a opatrnost, to ani v nejmenším. Jen jsem mu místy moc nerozuměla.

I tak ale určitě říkám, že za přečtení stojí, toto je čistě můj subjektivní pocit a i já se už teď moc těším na další hráče a jejich příběhy, protože rozhodně mají nemalý potenciál.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dny v knihkupectví Morisaki, Pavučina lstí a další knižní novinky (7. týden)

11.02.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Náhodný gól v seznamech

v Přečtených61x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce83x
v Chystám se číst33x
v Chci si koupit8x