Bytosti přírody: Setkání s přáteli člověka přehled

Bytosti přírody: Setkání s přáteli člověka
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403480/mid_bytosti-prirody-setkani-s-prateli-c-8kN-403480.jpg 4 64 64

Přírodní bytosti hrají podle autorky důležitou roli v našem životním prostoru. Lidem pomáhají vnímat energii stromů, dosáhnout vyššího stavu vědomí, očistit lidskou auru, uvědomit si některé malichernosti, které řešíme v každodenním životě, vnímat intenzivněji barvy a vůně přírody a více se zajímat o ochranu životního prostředí. V existenci přírodních bytostí ani nemusí čtenář uvěřit, i přes to kniha učí vnímat, co nás obklopuje, pozorovat přírodu a pečovat o ni s větší úctou. Po přečtení mnozí dospějí k vědomějšímu a pečlivějšímu zacházení se vším, co žije a roste a návštěva lesů, vodopádu či vodních toků už nikdy nebude jako dříve... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Kazda
Originální název:

Naturwesen und Erdheilung


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bytosti přírody: Setkání s přáteli člověka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

ŠafránkaFénix
09.03.2024 5 z 5

Autorka s velkou láskou vypráví o přírodních bytostech, které má schopnost vidět a mluvit s nimi. Ve všech slovech je cítit láska a úcta k přírodě. Měla jsem tu možnost se s touto paní potkat a mluvit s ní, velmi si toho cením. Je to velmi milá a moudrá žena.

zelena_zabicka
17.12.2022 1 z 5

Kniha mě neoslovila, pravidelně jsem při její četbě usínala. Je to v podstatě výčet růzých druhů jemnohmotmých bytostí, jejich vzhledu, zp. života, významu... protkaný ekologickými apely. Tešila jsem se na zážitek harmonie propojení s těmito jinými světy, na chuť tyto kontakty ještě víc navazovat, posilovat...Ale moje pocity z knihy jsou spíše opačné. Dočetla jsem ji poctivě do půlky, pak už jen dolistovala. Dám ji do knihobudky, snad najde svého spokojenějšiho čtenáře.


Aniday
03.06.2022 2 z 5

je mi líto, ale za mě zklamání... čekala jsem knihu plnou kouzel a jiskření... spíš se to však podobalo módní přehlídce...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Jakmile na něčem lpíš, poutáš se.


Nechtěj nic, zůstávej v přítomnosti a neptej se na zítřek. Žij v přítomnosti, protože vše se odehrává pouze v ní a ne v myšlení!


Kniha Bytosti přírody: Setkání s přáteli člověka v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených83x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených6x
v Knihotéce53x
v Chystám se číst85x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech2x